Bedøm artiklen

Annonce

Køge er en hyggelig by med masser af aktiviteter for både store og små. Her er tre bud på, hvad I kan lave som familie i Køge.

Besøg Køge Museum, skoven eller havnen

Køge Museum er et hyggeligt museum, der ligger midt i byen. Her kan I lære om byens historie og se udstilling af smukke gamle bygninger. I museumshaven er der også en legeplads, hvor børnene kan lege, mens I nyder en kop kaffe. Køge Skoven er en smuk naturpark, der ligger lige udenfor byen. Her kan I gå en tur i den smukke natur, tage på picnic eller spille fodbold. På en varm sommerdag er det også dejligt at tage et bad i Køge Strand. Køge havn er et hyggeligt sted at gå en tur. Her kan I se på de store skibe, spise is og nyde udsigten. Hvis I har lyst, kan I også tage en sejltur på en af de hyggelige kanaler.

Spis dig mæt i Køge

Køge har et væld af hyggelige spisesteder. På Havnepladsen finder I en masse restauranter, der ligger direkte ved havnen. På Torvet i Køge kan I spise på en af de hyggelige restauranter. Hvis I vil spise hyggeligt med familien, kan I også tage på en af de hyggelige cafeer. Dertil kan I besøge en af de hyggelige isbarer, hvor I kan spise småkager og is. Hvis du vil vide mere om Køge og hvad byen har af muligheder for dig og din familie, så kan du med fordel klik her og læse mere om byen.

Tag en tur til København

Fra Køge er der kun en halv times kørsel til København. Her kan I køre en tur i Tivoli, se Den Lille Havfrue eller tage en sejltur på Københavns kanaler. København har masser af aktiviteter for både store og små, og byen er altid et besøg værd.

Se også:
  Der kan være mange penge at spare ved at samle dine lån