Bedøm artiklen

Annonce

I 2016 blev Opel Astraen Årets Bil i Danmark. En bil der har fået stor ros for dens køreegenskaber, rummelighed, teknik og motor. Igen i 2017 løb Opel med sejren som Årets Bil denne gang med Opel Grandland. Det er en af Opels nyeste modeller og i SUV stil med både Peugeot 3008 og Nissan Qashquai.

Den bedste familiebil

Når der skal vælges familiebil, er der flere kriterier der spiller ind. Først og fremmest er det dine behov, der skal tages udgangspunkt i, da det også afhænger af hvor stor din familie er. Noget af det vigtigste, når du kigger efter ny familiebil, det er sikkerheden, pladsen og komforten.

 

  • Sikkerheden

Når I som familie skal på tur, uanset om det er langt eller kort, så er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Det er ikke blot dig selv, du har ansvar for men hele familien.


  • Pladsen

Der skal være rigeligt med plads og også gerne tænkes i, om der også er plads nok frem i tiden. Bilen skal både kunne rumme barnevogne, klapvogne, tasker og selvfølgelig hele familien. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvor meget plads I skal bruge.


  • Komforten

Hvis I eksempelvis godt kan lide at køre på bilferie, så er det vigtigt at sæderne er behagelige at sidde på. Derudover kan et klimaanlæg være guld værd, når først det bliver rigtig varmt længere nede i Europa.

 

En af de fortrukne familiebiler i Danmark er Opel Astraen særligt i stationcarudgaven, så er der endnu mere plads til familien og pakkenellikerne.

Se også:
  Undy har revolutioneret markedet for underbukser

 

Find en Opel bilforhandler

I Vejle ikke langt fra Horsens og Kolding ligger DK Automobiler. De er en Opel autoforhandler, som sælger gode brugte Opeler også Opel Astra modellen. Bilerne er tjekket efter og gjort klar, så de er lige til at sætte sig i og tage en prøvetur.