5 (100%) 1 vote

Det kan være svært at blive ved med at finde på gaver til sin far. Især når han år efter år ønsker sig noget så kedeligt som strømper, underbukser eller måske bare ingenting. Selv om han ikke ønsker sig det helt store, bliver det alligevel lidt kedeligt at give det samme år efter år. Her kan du få lidt inspiration til, hvordan du vælger den helt perfekte gave til din far enten til næste fødselsdag, til jul eller til næste fars dag.

 

Oplevelsesgaver kan være et hit

Man kan altid bruge en tur i biografen, en tur ud af spise brunch eller på en god restaurant eller et weekendophold væk fra hverdagen. Hvis din far er til for eksempel en køretur i Ferrari, en tur i svævefly eller en dag med rappelling, kan det være den oplagte gave. Ellers kan du give ham et madkursus, kaffekursus, ølsmagning eller lignende.

 

Overvej hvad hans interesser er

For at finde den helt perfekte gave, kan du overveje, hvad din fars interesser er. Interesserer han sig for god vin? Eller går han op i kvalitetsøl? I så fald kan du købe et par gode flasker vin eller øl eller måske endda lave en kurv med nogle af de ting, han aller bedst kan lide. Sådan en kurv kan også indeholde en pakke god chokolade eller kvalitetsvarer til køkkenet, hvis han går op i det. En mulighed er også at købe et fint slips, en god bog du kunne forestille dig, han vil læse, eller det kan være et af de kaffekrus, hvorpå der står en tekst, der beskriver, at han er den bedste far.

Se også:
  Sådan finder du billig overnatning i København

Mulighederne er mange, og han vil med garanti være glad, når han ser, at du har gjort en masse ud af at finde den helt perfekte gave til ham.