Bedøm artiklen

Sponsoreret indhold:

Har du fundet ud af hvor du og familien skal hen på sommerferie? Eller måske efterårsferie? Der findes i dag utallige måder at rejse på. Du kan flyve sydpå, rejse Europa tyndt med tog, tage færgen til vores skønne nabolande i norden, eller måske rejse mod fjerne kyster i en længere periode. Mulighederne er mange, og det er kun dig selv der sætter grænserne. Så hvad har du mest lyst til? En Gin og Tonic på stranden i Italien, en vandretur i det smukke Norge, eller måske en god fadøl på en af de mange bare i Tyskland?

Kør-selv ferie

En af de mest kendte og benyttede rejsemåder er kør selv-ferie. Den er berømt og berygtet, og næsten alle danskere kan skrive under på at have været på en sådan ferie. En kør selv-ferie er en skøn ferieform der byder på masser af kvalitetstid, muglighed for at lære hinanden bedre at kende, og et hav af skønne oplevelser. Den giver dig derudover muligheden for at se al den skønne natur du kører forbi, og måske endda tage nogle dejlige stop undervejs.

Ferie for familien eller måske med din bedre halvdel

Du kan rejse med alle dem du vil, eller måske bare dig selv. En kør selv-ferie er en oplagt ferie hvis du rejser med din familie eller måske med din bedre halvdel. Her vil der som sagt være masser af muligheder for at lære hinanden endnu bedre at kende, få en masse gode snakke, og opleve en masse ting sammen. Derudover er ferie metoden også skøn, da du kan tage lige derhen hvor du ønsker. I kan eksempelvis lave en billig kør selv-ferie til Italien.

Oplevelser i Italien

Se også:
  Ferie i Spanien – danskernes foretrukne destination

Ved at følge ovenstående link, kan du se en masse gode tips og populære destinationer i Italien. Om i er mest til Toscana, Gardasøen eller måske Bibione, ja det er helt op til jer. Derudover kan i også få en masse rådgivning, svar på spørgsmål omkring destinationen eller det at køre selv, og samtidig se hvordan en kør selv-ferie glider lettest. De kan også hjælpe jer med hoteller, eller andre ting i måtte have spørgsmål til. På vej til smukke Italien kan i opleve det smukkeste landskab på køreturen ned langs Italien, måske igennem Frankrig og Østrig. Der er altså et hav af oplevelser der blot lægger og venter på jer. Så klik endelig ind på linket allerede i dag og bliv inspireret til jeres næste ferie sydpå.