Bedøm artiklen

Søgemaskineoptimering eller SEO, er det nye sort indenfor optimering af din hjemmeside, så den får mest muligt trafik. Mere trafik betyder mere handel og med søgemaskineoptimering kan du komme længere op på Googles og andre søgemaskiners anbefalinger og derved få markant flere besøgende på dit website. Det første slag i denne kamp vil være at få en hjemmeside, der stemmer overens med mange af de ting, som Google kigger på, når de rangerer websites. Det er dog ikke det eneste, der giver udslag, når det kommer til SEO og en anden, men lige så vigtig disciplin er linkbuilding.

Linkbuilding på to minutter

Linkbuilding er et ord for, at man forsøger at skabe mange indgående links fra forskellige websites rundt omkring på nettet for at komme længere op på resultatlisten. Det virker på den måde, at et indgående link fra en troværdig hjemmeside til din hjemmeside i søgemaskiners øjne ses som en slags anbefaling. Derfor vil en hjemmeside med mange gode anbefalinger ses som bedre i Googles øjne og vil derfor vises først. Det kan man udnytte til sin fordel, ved at få diverse bureauer til at skabe indgående links til din side gennem andre hjemmesider. Det skal dog slås godt og grundigt fast, at man ikke blot kan nøjes med en masse dårlige links på nogle skumle hjemmesider, fordi Google efterhånden kan skelne mellem gode anbefalinger og dårlige anbefalinger.

Behøver det at være en udfordring for mig?

Der er mange, der så brænder inde med spørgsmålet ”Hvordan laver man linkbuilding i 2018?” og det er et spørgsmål med et relativt nemt svar – man får andre til det. Det er efter hånden ved at være en mellemstor industri at få lavet god SEO, uanset om det er med linkbuilding eller optimering af hjemmesiden. Derfor er det også relativt nemt at finde et sted, hvor du kan få lavet noget linkbuilding fra nogle forskellige sider på en god måde. Hvis du ønsker at få endnu flere links og har tiden til at få fat i dem, så er der også andre måder at gøre det på. Man kan for eksempel få links til sin side, fordi man bare har noget indhold, som folk er vilde med, det kan også være, at du kan får udgivet en historie om dit firma i en lokal netavis med dertilhørende link eller måske har i brug for at linke til jeres leverandører, der også kan linke til jeres side. Der er utroligt mange måder at gøre det på og derfor kan det virkelig betale sig at investere både tid og penge i dette projekt. Man skal dog også passe på, for Google kan godt finde på at straffe en side, der lige pludseligt får 100 links fra den ene dag til den anden. Hvis du er interesseret i muligheden for at udvide jeres online markedsføring vha. SEO og linkbuilding, så kan i med fordel læse mere om denne type markedsføring.

Se også:
  Få styr på alt med IT