Bedøm artiklen

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere.
Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag.
Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Du kan det store udvalg af produkter til indretning af til køkken og bad.

Badserie
Ume badserien fra Zone Denmark er et blødt, blidt og behageligt bekendtskab.
Designertrioen VE2 står bag udformningen af de velproportionerede elementer, der giver et solidt og velafbalanceret udtryk – både for øje og hænder.
Ume er det japanske ord for blommetræ og symbol på elegance, tålmod og styrke. Det første bogstav – U – tegner formen på badserien, som er moderne og klassisk på samme tid med gennemtænkte og funktionelle detaljer.

Gennemtænkte og funktionelle detaljer

Sæbedispenseren har eksempelvis en lang tud for optimal pumpefunktion, ligesom toiletbørsten er udstyret med en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af – og så har børsten en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen. Den elegante pedalspand har samme højde som toiletbørsten, og sammen danner de et fint par på badeværelsesgulvet. Den separate og rummelige 4 liters inderspand er udstyret med en ny, smart finesse, så man let kan sætte affaldsposen i, uden at den kommer i klemme og ses udefra.

Fås i fem farver: Black, Grey, White, Nude og sæsonens dybe røde Maroon Red.

Badeværelset er ikke fuldendt, før tilbehøret er på plads. Det er detaljerne, der tæller. Zone Denmarks prisvindende badserie Ume kan nu tilføje denne smukke og enkle sæbeskål til badserien, der består af sæbedispenser, tandbørstekrus, toiletbørste og pedalspand med funktionelle detaljer. Det er nemt, at friske badeværelset op i god stil med designtilbehør fra Zone Denmark.

Se også:
  Guide: Dette skal du overveje før du køber en elevationsseng

UME er en flot og harmonisk badserie skabt af designtrioen VE2. Runde og bløde former kendetegner badserien.

Skåle fra Zone Denmark

Peili skålene fra Zone Denmark har vundet flere internationale priser. Den populære designserie har også vundetutalligehjerterogindpasimangehjem-ogsenesterdenudvidetmedskåleinyudformning, krydderikværne og ennøddeknækker.

PeilifraZoneDenmarkharindtagetmangedanske-ogudenlandske-hjemikraftafsitæstetiske og moderne udtryk. Serien er skabt af den danske designertrio VE2 i et minimalistisk udtryk, og dens former, farver og funktioner har allerede udløst flere designpriser, blandt andet den efter- tragtede Red DotAward.

Peilis omdrejningspunkt er en række smukke skåle, som er ideelle til tilberedning, servering og opbevaring.Påtoppenafskålenliggeretelegantfad,derbådefungerersomlågogsamtidigkan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som enbakke.

Alsidig og rummelig

Peili er mere end et flot ydre. Det kan også være en skål med et rivejern til tilberedning og servering, lige fra friskrevet parmesan og ost til frugt og grønt.

Det er også nemt at tage Peili med på jobbet, ind til naboen eller ud i det blå – en kraftig 4-armet elastik holder låg og indhold på plads. Passer til 0,5 og 1,0 ltr. skåle.

Som en videreudvikling af den runde skål bringer Zone Denmark med den ovale Peili Oblong nye former og funktioner i spil i alle husets rum – eksempelvis til dyrkning af friske krydderurter, som opbevaring af makeup eller som samlingssted for børnenes tegneredskaber.