5 (100%) 1 vote

Dét at have en virksomhed er hårdt arbejde og kræver en masse. Det er derfor vigtigt altid at vide hvad der er bedst for virksomheden, og dette omhandler især at vide hvad reglerne er når du ejer en virksomhed. Har du f.eks. styr på omregistrering af IVS til ApS? Hvis ikke, så læs mere om det her.

Hvad er IVS?

IVS står for ”iværksætterselskab” og har været til siden cirka 2014. IVS har fungeret som et iværksætterselskab fremfor et enkeltmandsselskab, hvilket altså betyder, at du ikke står alene og skal hæfte for din virksomhed. IVS er dog siden april 2019 blevet afskaffet, og det er derfor her det er vigtigt at have kendskab til Omregistrering af IVS til ApS. Eftersom IVS er blevet afskaffet, så betyder det for din virksomhed, at du inden april 2021, skal være skiftet til ApS. Men hvad er ApS, og hvilke fordele bringer det mon med sig?

Hvad er ApS?

Kort fortalt, så står ApS for anpartsselskab, og det betyder at indhavspartnerne kun vil hæfte for et indskudsbeløb, fremfor det hele. Derudover er det muligt med ApS at have en virksomhed med flere ejere, så du ikke behøver at stå med det hele alene. Det kan være en fordel for dig, der ønsker at have en virksomhed med en anden, da det med ApS kan muliggøres. Det der gør ApS anderledes fremfor andre virksomhedsformer er, at det er en selvstændig virksomhed. Det vil altså sige, at du ikke kan låne derfra, men at du selvfølgelig heller ikke hæfter for alle omstændighederne angående virksomheden, kun indskudsbeløbet.

Se også:
  Giv dine børn en sjov vinterferie, selvom du er på arbejde

Få hjælp hos nemadvodkat.dk til omregistrering

Hvis du stadigvæk har en IVS-virksomhed, så kan du trykke på linket ovenfor for at få hjælp til at omregistrere virksomheden til ApS. Det er bestemt ikke nemt at gøre det hele selv, og derfor anbefaler vi helt sikkert, at du får hjælp hos nemadvokat.dk. Her har du mulighed for at få forklaret præcist hvad det kræver for at skifte, og derudover finder du også ud af mange flere fordele ved ApS end hvad vi blot har nævnt her. Få det gjort med det samme, så du har helt styr på din virksomhed.