Bedøm artiklen

Sommeren nærmer sig, hvilket betyder, at studenterne begynder at springe frem. Dette er ensbetydende med, at du sikkert vil blive inviteret til et studentergilde hos din bror, barnebarn, kæreste eller kammerat. Uanset hvad, så bør du have en gave med, og hvis du gerne vil give den nye student en oplevelse for livet, så kan du finde inspiration herunder.

En oplevelse i gave

Ballonflyvning
Hvis du har lyst til at give ham en anderledes oplevelse, så kan du vælge at forkæle ham med en tur i en luftballon. En ballonflyvning kan være en smuk oplevelse og en anderledes måde at opleve den danske natur på. Derudover så er der ikke mange, som kan blære sig med, at de har fløjet i luftballon.

Ølsmagning
Hvis studenten ikke helt har mistet smagen for øl efter studenterkørslen, så kan ølsmagning være en god oplevelse. Gavekortet til ølsmagning gælder flere forskellige steder i landet, og det vil derfor være muligt at smage på lokale øl. De fleste oplevelser gælder for to, hvilket giver studenten muligheden for at tage sin bror eller en god kammerat med.

Bridgewalking på Lillebæltsbroen
En gåtur på den gamle Lillebæltsbro er sikkert en oplevelse, som han sent vil glemme. Det er en gave, som passer perfekt til den eventyrlystne type, der godt kan lide at nyde udsigten.

Testkør en sportsvogn
Hvis studenten er mere den vilde type, så kan du måske opfylde hans indre drengedrøm ved at give ham en oplevelse, der tillader, at han testkører en sportsvogn. Der er ofte mulighed for, at han selv kan vælge mellem de biler, der står til rådighed, og derved kan han få udlevet drømmen i en bil, han selv vælger.

Se også:
  Gør madlavningen til en dyd

Find mere inspiration online

Hvis du ikke synes, at studenten er den vilde type eller synes, at de nævnte oplevelser ikke er vilde nok, så kan du vælge at finde en gave til ham på nettet. På internettet er der mange muligheder for at finde inspiration til oplevelsesgaver både til ham og hende. For det meste er det kun pengepungen, der sætter grænser for mulighederne.