Bedøm artiklen

Vores telefoner er et af vores vigtigste værktøjer i hverdagen. De bliver brugt fra vi står op, til vi går i seng. Vi hører musik på dem på vej på arbejde eller i skole. Vi ser Netflix på dem, når vi skal slappe af og koble fra. Vi scroller gennem Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat og alle de andre sociale medier, hvis vi har behov for tidsfordrivelse. Vi er i kontakt med hele verden (hvis vi har brug for det) via vores telefoner. Og derfor er det ret vigtigt at have den telefon, der passer bedst til os og vores forbrug. Der bliver hele tiden udviklet nye telefoner og forbedringer til nuværende styresystemer, og det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer til vores behov.

Skærmstørrelse, batterilevetid, dual-simkort og lagringsplads

Der er mange ting at tage stilling til ved køb af ny telefon. Skal skærmen være større, end den du har nu, eller bliver telefonen så for stor til, at du kan styre den med én hånd? Skal du gå efter et andet mærke, end du er vant til, så batteriet er bedre, og telefonen kan holde strøm i længere tid? Har du brug for at kunne have to simkort i telefonen? Tager du tusindvis af billeder, som skal gemmes på telefonen, eller skal der være plads til at du kan installere en masse spil? Eller har du nogle helt andre, specifikke ønsker til egenskaber i din nye telefon? Der er nok at tænke over, men der er heldigvis hjælp at hente online.

Se også:
  Tøj fra Object er billigt, moderigtigt og nemt at få fat i

Læs anmeldelser inden køb

Der findes en del forskellige hjemmesider med anmeldelser af alt elektronik mellem himmel og jord, og derimellem findes selvfølgelig anmeldelser af smartphones. Vi kan altså læse om fordele og ulemper ved de forskellige brands og modeller og derved beslutte, hvilken telefon vi vil købe. Vil du eksempelvis til at prøve noget andet end iPhone, som du ellers har haft de sidste mange år, så kan du let finde frem til, om den OnePlus du har kigget på, hurtigt kan synkroniseres med din gamle telefon, og om du får de specifikationer, du leder efter i en smartphone. Eksperter og elektroniknørder gennemtester produkterne, sammenligner dem med andre produkter og giver deres bud på, om telefonen er et godt køb til prisen, og derved kan vi lettere beslutte, hvilken ny smartphone vi skal købe. Se mere her.