Bedøm artiklen

Annonce

Hverdagen på et værksted kan byde på en række forskellige udfordringer for dine medarbejdere. Som leder er det dit ansvar at gøre hvad du kan, for at optimere værkstedet så vidt som muligt. Dette vil ikke kun have en positiv indflydelse på dine medarbejderes arbejdsdag, men også på effektiviteten i værkstedet. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du kan opnå dette.

Invester i nyt værktøj

Der er mange ting der har indflydelse på værkstedet hverdag for dine medarbejdere. Det er blandt andet noget som det værktøj, de benytter sig af, der spiller en stor rolle. Det er jo dette, som bruges, når forskellige opgaver skal gennemføres – det er derfor også vigtigt, at det forskellige værktøj og tilbehør er ordenligt. Hvis du ønsker at optimere værkstedet, kan det derfor være en fordel at investere i nyt værktøj og tilbehør.

Det kunne for eksempel være noget som nye skruestik til boremaskine, som du skal ud og have fat i. Især hvis de gamle skruestikker er ved at være slidte, er det en god ide med nye. På den måde kan forskellige emner nemlig hurtigt og nemt opspændes på boremaskinerne. Overvej hvilket nyt værktøj og tilhørende tilbehør der er brug for, for at optimere værkstedet.

En overskuelig organisering kan gøre en stor forskel

På værkstedet kan det hurtigt blive rodet og uorganiseret – og selvom dette er noget, som kan være svært at undgå, er det altså noget, der kan have en negativ indflydelse på hverdagen. Det kan nemlig gøre det lidt uoverskueligt for medarbejderne, når de skal have fat i diverse ting.

Se også:
  Lette tips til at blive mere organiseret

Det kan være en fordel at finde nye organiseringsløsninger, så det bliver nemt for dine medarbejdere at navigere rundt i alt værktøj, materialer og tilbehør, som er på værkstedet. Dette er altså guiden til optimering af værkstedet.