Bedøm artiklen

Sunde vaner på en lækker måde

Gør noget godt for dine medarbejdere med en lækker og sund frugtordning fra FrugtKurven. Hjælp alle på kontoret til en sundere hverdag, med frisk og sprød frugt i løbet af arbejdsdagen. Med mange forskellige frugtordninger at vælge imellem, kan I også finde jeres favorit.

 

Frugtordning til virksomheder

En god hverdag med en sund kost, er en vigtig del af at have det godt. Vi bruger alle en stor del af vores tid på kontoret, og derfor er det vigtigt at have en sund rutine – uden for mange søde sager. Det er her, FrugtKurven kommer ind i billedet. Med en Frugtordning til virksomheder – FrugtKurve og FrugtKasser kan I hjælpe jeres medarbejdere med at have en sund hverdag. Frisk frugt er med til at sørge for et stabilt blodsukker dagen igennem, og gør at man ikke nær så tit rækker ud efter usunde snacks. Er I på udkig efter en ny frugtordning til jeres virksomhed, så er FrugtKurven et oplagt valg. Med vores store udvalg af forskellige frugtordninger, er det nemt og enkelt for jer at finde jeres nye favorit.

 

Frisk frugt og grønt til hele Danmark

FrugtKurven er en familieejet virksomhed med over 22 års erfaring med at levere lækker frugt og grønt til danske virksomheder. For os er det vigtigt altid at levere den højeste kvalitet, og vi sørger altid for at jeres frugt og grønt kommer frem i den bedste tilstand. Vi udvælger nøje frugten, og pakker den nænsomt, hvorefter den bliver sendt med vores faste frugtchauffører ud til jer. Det er Jysk Firma Frugt levering af frugt i Jylland, Aarhus, Kolding, Aalborg, Fredericia lige til døren! Vi leverer jeres sunde frugt i fine kurve, som er flotte at have stående på kontoret. Når I bestiller Firmafrugt fra FrugtKurven får I årstidens frugt og grønt af den højeste friskhed og kvalitet.

Se også:
  Sådan garderer du dig mod at blive hacket

 

Lækre snacks til pausen

Det er op til jer, hvor tit I vil have leveret, om det er hver dag, eller et par gange om ugen. Ud over vores lækre FrugtKurve og FrugtKasser, har vi også et stort udvalg af sunde snacks. Med sunde snacks som sprøde nødder og dadelkugler fra Cocohagen, kan kaffepausen nu blive endnu bedre. Tank op og få mere energi til resten af dagen, med snacks med gode fibre og sundt fedt, som holder jer mætte og tilfredse, og klar til at tackle resten af dagen. Ydermere, kan I finde et stort sortiment af lækker, økologisk mælk fra Naturmælk – det er frisk, dansk mælk med god samvittighed. Pas på miljøet, og på dine medarbejdere, og vælg økologisk mælk fra Naturmælk til kaffen og teen.