Bedøm artiklen

Er du ved at få sat en hjemmeside op, som forhåbentlig skal være med til at give dig mere succes med din virksomhed? At sætte en hjemmeside op kan måske til at starte med lyde ganske simpelt og som noget, der ikke nødvendigvis behøver at tage alverdens tid. Men det tager længere tid, end man tror, at sætte en god hjemmeside op, som fungerer hele vejen rundt. Der er nemlig mange forskellige ting, der skal tages stilling og hensyn til.

Flot og indbydende layout

Først og fremmest er det en rigtig god ide at bruge ekstra på layout af hjemmesiden. Hvis man klikker ind på en hjemmeside, der ser smart og moderne ud, så har man nemlig også mere lyst til at blive hængende. Og hvis man derimod kommer ind på en hjemmeside, der ligner, at den har nogle år på bagen, og den generelt ikke er indbydende og inspirerende, så gør det også noget ved kundeoplevelsen.

Brugervenlighed

Det, som nemlig er utroligt vigtigt, når man har med en hjemmeside at gøre, er, at brugervenlighed er i fokus. Det kan for eksempel foregå ved hjælp af førnævnte tip om at lave et indbydende design og layout, som gør, at man har lyst til at blive hængende. Men der er også andre ting.

Det er eksempelvis vigtigt, at det er forholdsvis nemt at finde rundt på hjemmesiden. Man skal helst ikke klikke ind på alt for mange forskellige punkter for som kunde at finde det på siden, som man leder efter. Det skal gerne være helt simpelt og nemt at navigere rundt i – det skal man nemlig nok komme langt med. Så tænk gerne en ekstra gang over, hvad man kan gøre for at sikre brugervenligheden på den nye hjemmeside.

Se også:
  Indretning af din restaurant eller café

En hurtig hjemmeside

Fordi alting går så hurtigt i disse tider, og folk meget nemt blive utålmodige, så er det også vigtigt at prioritere hastighed på sin hjemmeside. En hurtig hjemmeside vil nemlig være med til at gøre, at potentielle kunder ikke forlader hjemmesiden, fordi det lige går lidt langsomt, så det er bestemt noget, som man med fordel kan prioritere, når man får sat hjemmesiden op og sidder med de forskellige detaljer.