Bedøm artiklen

Om du ejer en virksomhed eller er forbruger, ved du, hvor vigtigt det er med en velfungerende hjemmeside, for at folk gider at besøge den. Men hvis du er nybegynder, så kan det være svært at navigere rundt i, hvad der er vigtigt for en god hjemmeside. Hvis din hjemmeside skal have et konsekvent antal kunder, så er der mange ting i spil. Det ydre skal sidde lige i skabet. Hvis der ikke er et indbydende design, så går man jo bare videre til den næste hjemmeside, der har designet i orden. Der skal være stor brugervenlighed, for kunden må ikke føle sig vildledt på hjemmesiden. Så design er vigtigt, men det er dog ikke det eneste, der er afgørende, for at du kan få en professionel hjemmeside. Online marketing har nemlig også stor indflydelse på at kunne optimere sin hjemmeside.

Online marketing – hvad er det?

Online marketing kan dække over ting som SEO og AdWords. Hvis de ting lyder som en by i Rusland, får du lige en hurtig gennemgang, af hvad de ting indebærer.

AdWords: Når du søger på Google, så er AdWords alt, hvad der sker bag de annoncer, der popper op. AdWords er altså de betalte annoncer hos Google. Via. AdWords måler du nemt, om dine annoncer og søgeord er succesfulde.

SEO: SEO er søgemaskineoptimering, som er processen, hvori du kan gøre din hjemmeside bedre til søgemaskiner. Der er forskellige ting, der indgår, men det er bl.a. godt indhold på din hjemmeside, korrekt kodet side og at din hjemmeside er hurtig.

Se også:
  Disse ting skal der være på kontoret

Hvis du stadig er lidt i vildrede over, hvordan de begreber fungerer på din hjemmeside, så kan du få support til din hjemmeside, hvor du kan få hjælp til optimering af din hjemmeside. Det er alfa og omega at have styr på online marketing, for at hjemmesiden fungerer som den skal. Derfor skal du også overveje, om du skal have hjælp udefra, for at få en succesfuld hjemmeside. Websitesupport.dk kan hjælpe med de ovenstående ting, så du kan lægge en god strategi for din hjemmeside.

Gode råd til en succesfuld hjemmeside

Din hjemmeside skal have kunder, hvis den skal være succesfuld. Online marketing er super vigtigt, men også teknisk. Derfor skal man også have brugervenligheden for øje. Der er forskellige måder hvorpå, du kan skabe en indbydende og lækker hjemmeside.

  1. Find en template

Det behøver ikke være så svært at lave et godt design. Men ved at finde en skabelon på et webdesign, kan du gøre det lidt nemmere. Der findes mange templates efter forskellige behov, som kun ændrer på designet og ikke hjemmesidens indhold. Det er optimalt, hvis du ønsker en god hjemmeside, men webdesign ikke er din stærkeste kompetence.

  1. Find inspiration fra andre

Dette råd er for personen, der er lidt mere interesseret i webdesign, men som måske er mindre kreativ. Man kan sagtens søge inspiration fra andre hjemmesider uden at stjæle. Det kan være, du finder nogle elementer, som ville passe super godt til din hjemmeside, hvis der blev ændret på nogle ting.

Det kræver meget at lave en god hjemmeside, men der er heldigvis mange råd og meget hjælp at hente.