Bedøm artiklen

Når sommerferien er overstået, og hverdagens evige hamsterjul går i gang, er det ikke unormalt at ønske, at ferien havde varet lidt længere. Faktisk er det så normalt, at aviser skriver om post-holiday blues, altså modviljen mod at vende tilbage til dagligdagens arbejde og skole. Heldigvis findes der råd til, hvordan man kan gøre hverdagen lidt nemmere. Løsningen er selvfølgelig forskellige fra person til person, men en mulighed er at tænke på nogle af de ting, du ser frem til. For mange vil det f.eks. være den næste længere ferie, der kommer – nemlig juleferien.

Bare rolig, julen kommer

Lige som det kan være rigtig hyggeligt at planlægge en spændende udenlandsrejse, så kan det altså også være rigtig givende at overveje sine planer for juletiden. Det kan godt være, at december synes langt væk nu, men bare rolig, den kommer før du får set dig om. Efterårsmånederne kommer sikkert til at flyve af sted med alle de spændende ting, der sker. Måske ender december endda som en stressfaktor, for der er jo mange ting, der skal nås. Derfor skal du på ingen måde have dårlig samvittighed over at tænke lidt på julen allerede nu. Måske begynder du at kigge på udvalget af julepynt eller overvejer, om det er i år, at den der opskrift på and med chiliæbler skal prøves.

Juleglæde hele året

Selvfølgelig skal det ikke være sådan, at længslen mod jul forhindrer dig i at leve i nuet. Efteråret er også en skøn tid, der skal nydes med alt, hvad den indebærer. Men hvis du er julemenneske eller generelt nyder at have overblik over tingene, så er der altså ingen farer ved at tage tidligt hul på julen. Det kan tværtimod sikre, at noget af julens glæde hænger ved hele året – der vil jo altid være noget at se frem til.

Se også:
  Køb af seng: Sådan finder du den helt rigtige seng på tilbud