Bedøm artiklen

Har du travlt i hverdagene, og synes du, det er svært at finde ro, når du endelig har fri? Vi har her en god anbefaling. Nyd din weekend med veninderne. Det er en af de bedste måder at få ladet batterierne op på – her kan I nemlig slappe af og hygge jer sammen. Det giver fornyet energi, og du vil igen være klar til en ny uge. Vi giver her lidt gode tips til, hvordan I kan nyde en hyggelig weekend sammen.

 

Ren afslapning

Står hverdagen i karrierens tegn, kan det være rart med en weekend, hvor der ikke skal ske alt for meget. Det skal være afslappende og hyggeligt, hvor der er god tid til at nyde hinandens selskab. Der er selvfølgelig rig mulighed for at lave noget aktivt sammen, men vi anbefaler nu alligevel, at I laver noget afslappende sammen. Det kan være tiltrængt at få pulsen helt ned.

Tag ud og få lækre behandlinger af fx ansigtet. Det er rent velvære, og I vil opleve en fantastisk følelse, når I går derfra. Spaoplevelser er også altid en sikker vinder, da det giver afslapning på højt plan. Mulighederne er mange for, hvordan I kan slappe af og hygge jer samtidig.

 

Lidt godt til maven

Efter en god omgang afslapning er det rart at få lidt godt til aftensmad. Det kan være stressende at skulle til at begive sig ud i alverdens opskrifter i køkkenet. Bestil indisk take away, og spar opvasken. Det kan sagtens spises direkte fra emballagen. Der er noget hyggeligt over at få lidt take away sammen. På den måde bliver I ikke delt op, hvor nogen står i køkkenet og andre sidder i stuen. Det her er måske den nemme løsning, men det er helt sikkert også den hyggeligste løsning og ofte en ret lækker løsning.

 

Se også:
  Sund og lækker take away til travle dage

Hjemmehygge på højt niveau

Fortsæt hyggen derhjemme, når I er færdige med at spise. Mange ville måske vælge at gå ud og få lidt drinks eller tage videre i byen. Skal det være en ren hygge-weekend med afslapning, er hjemmehygge alfa og omega. Her kan I sidde i nattøj og se sørgeligt romantiske film, mens I på ræd og række fælder en enkelt tåre, når det hele ender lykkeligt.

I kan helt selv bestemme, hvad I vil lave, når I bliver derhjemme. I kan veksle mellem film, et brætspil eller bare hyggesnakke med et glas rødvin i hånden. Uanset hvad skal I gøre lige præcis det, I har lyst til. Der er egentlig ikke nogen regler for hjemmehygge. Kun at det skal være hyggeligt og afslappende. Om det er med chips og cola eller med grøntsagsstænger og dip er egentlig underordnet.