1 (20%) 1 vote

Mange ynder at have en fast frisør, som de søger til hver gang, håret skal klippes, og det er også med god grund. Der er nemlig en god tryghed og sikkerhed i at have den samme frisør, man kommer tilbage til gang på gang. Det giver blandt andet de fordele, at man har et tættere bånd til frisøren, mens frisøren samtidigt vil have viden omkring den stil, man plejer at køre. Der er dog nogle forskellige ting, man skal have for øje, så man kan finde frem til den rette frisør. Her kan man blandt andet overveje geografien, der helst skal være på en sådan måde, at man ikke skal transportere sig for langt for at blive klippet. Herudover kan man også vælge at have øje for frisørens værdisæt, der gerne skal stemme overens med sine egne.

Betyder miljøet også noget for dig?

Det kan eksempelvis være i forhold til miljøet. Nogle frisører lægger nemlig meget vægt på miljøet, hvilket kan gøres på flere forskellige måder. Det kan eksempelvis være i forhold til brugen af produkter. Hos denne frisør i Herning benyttes der udelukkende svanemærkede produkter i hårbehandlingen. At et produkt er svanemærket vil sige, at det har gennemgået en række forskellige tests, hvor der er skrappe krav til miljøet under produktets livscyklus, mens der også er store krav til brugen af kemikalier. Med svanemærkede produkter får man altså produkter, der er gode for miljøet, håret og hårbunden. Man kan derved gøre miljøet og sit eget hårs sundhed en god tjeneste ved at vælge en miljøvenlig frisør.

Se også:
  Derfor er gymnastik perfekt for børn

Tidsbestilling?

Dernæst skal man også have øje for, hvorledes tidsbestillingen foregår hos forskellige frisørsaloner. Nogle frisørsaloner kører uden tidsbestilling, hvilket kan gøre, at man oplever en lidt længere ventetid, hvis køen er lang. Derfor er der også mange, der kører med et bookingsystem, så man har en aftale, hvormed man ikke skal vente.