Bedøm artiklen

Det kan være du oddser på daglig basis, det kan også være, at du kun spiller en gang i mellem, når der lige er en topkamp. Uanset hvad, så drømmer alle om at vinde, og endnu flere drømmer om at kunne leve af det.

Faktisk er det slet ikke umuligt at kunne leve af at oddse, men vejen dertil er naturligvis svær og brolagt med udfordringer. Vælger man at arbejde hårdt for det, så er det dog muligt at leve af den smukke kundskab, som det er at bette på sport, og vi giver dig et par tips og tricks til, hvordan du bliver en vindende better.

Hold hjertet væk fra spillet

Ja. Det kan godt være, at du er kæmpe Manchester United fan, men de vinder altså ikke alle kampe. Hold dig fra at spille på de kampe, hvor et hold du er fan af er involveret, medmindre du har kendskab til noget, andre ikke har.

Ved du eksempelvis, at spillerne er syge, ikke er motiverede eller noget helt tredje, så giver du den bare gas, men ellers skal du holde hjertet ude af spillet.

Kig efter værdien i et odds

Før at du kan blive en vindende oddser, er du nødt til at forstå videnskaben bag et odds. Hvorfor giver et odds hos bet365, 2.00 og ikke 3.00? Det handler om sandsynlighedsregning, og det må du forstå, før du kan vinde på oddset.

Når bookmakerne sætter et odds på en kamp, går de ind og vurderer hvor stor % sandsynlighed der er for, at et udfald kommer til at ske. Et hurtigt eksempel er Manchester United mod Chelsea. Her giver de 50 % chance for, at Manchester United vinder og 25 % sandsynlighed for enten uafgjort eller Chelsea sejr.

Det skal de omregne til odds, og det gør de ved at dividere med 100. 100/50 = 2.00, og dermed har de fundet oddset på Manchester United.

Se også:
  Få flere kunder med en god hjemmeside

For at du kan blive vindende, skal du altid finde et odds med værdi, og det gør du ved at tage oddset og gange med procenten. Hvis du ville spille på kampen, men kun mener, at Man United skal have 40 % sandsynlighed for at vinde, så vil det i overstående scenario kun give 80. 40×2.00 = 80. Det er ikke nok. Du skal over 100, før der er værdi i et spil.

Mener du, at de har 55 % sandsynlighed for at vinde, så giver det jo pludselig 110. 55×2.00 = 110, og så har du fundet et spil med værdi.

Spil tidligt på kampene

Ja. Det er fristende at spille på en kamp, der starter om lidt, så du ikke skal vente længe på at få din gevinst. Faktisk viser det sig dog, at de fleste penge kan hentes, hvis du spiller tidligt.

Her sætter bookmakerne nemlig ofte oddset helt forkert, og så skal du slå til.

Spil hvis der kommer nyheder

Hvis der pludselig kommer en stor nyhed. Eksempelvis denne hvor Messi blev skadet i lysken, og skulle sidde ude i tre uger. Så skal du skynde dig at spille mod FC Barcelona i deres kommende kamp.

Oddset vil nemlig stensikkert stige på Barcelona, når folk finder ud af, at Messi ikke er med, og så har du fundet et væddemål med værdi.

Der er flere gode eksempler på, hvor god en ide det er at holde øje med nyhederne konstant. Det bedste er nok den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen, med danske Nikolaj Jacobsen i spidsen. Hans mandskab skulle nemlig spille to kampe på en dag.

Se også:
  Få inspiration til at finde den perfekte gave til far

De fik øretæver i begge kampe, hvor de i begge kampe var favoritter. Havde du spillet mod Rhein-Neckar da nyheden kom frem, kunne du vinde store summer.

Det er sådan nogle ting, man hele tiden skal være observand på, hvis man gerne vil blive en vindende oddser.

 

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder