Bedøm artiklen

Nogle gange er der ikke noget, der er mere lækkert end at tage ud at spise og få maden serveret, uden at man skal røre en finger. Du kan også ofte få prøvet retter og ingredienser, du måske ellers ikke ville have stiftet bekendtskab med. Men det er ikke kun fordi, maden er god, at det er en god ide at tage ud at spise.  Der er endnu flere fordele for både dig, miljøet og dit parforhold. Eksempelvis kan i tage ud og spise i en større by såsom eksempelvis Odense, hvor i sagtens kan slå to fluer med ét smæk, hvis i begge kan lide at shoppe og spise.

Du undgår slid og slæb med madlavningen

Det er ikke alle, der synes, at madlavningen er den sjoveste del af aftensmaden, og det er da også en ret åbenlys grund til at tage ud at spise, at man netop undgår sliddet i køkkenet, men den fortjener alligevel at blive nævnt. Fordi vi i dagens Danmark har travlt med andre gøremål, og vi i højere grad prioriterer tid med os selv og familien, så kan en tur på restaurant være en god ide for at give et afbræk i hverdagen og få ekstra tid til alt det gode – uden at skulle stresse over indkøb og madlavning.

Miljøet får også glæde af at du prioriterer at tage ud at spise, for når du bruger dine penge på oplevelser som disse i stedet for på produkter, så sparer du miljøet på flere forskellige niveauer – og mad skal du alligevel have.

Se også:
  Hemmeligheden bag blød hud

Tag ud at spise og få et bedre parforhold

Når du tager ud og spiser – især hvis det er et hyggeligt og intimt sted – kommer du ofte tættere på din partner. Det gør du blandt andet fordi, man tit kan opleve, at samtalen bliver af en anden type. Man kan komme nogle spadestik dybere i samtalen, fordi der er en anden stemning, I er væk fra hjemmet, og fjernsynet ikke kører i baggrunden. I kan få snakket om ting, I ikke plejer og dermed blive endnu klogere på hinanden. Start for eksempel med spørgsmålet: ”Fortæl en ting, jeg ikke ved om dig” – det kan måske være svært at svare på, alt efter hvor lang tid I har kendt hinanden, men der vil altid være noget at svare – stort eller småt. Hvis I har børn, kan det således være en god ide at lade dem blive hjemme og evt. blive passet, alt efter hvilken alder de har, og hvor i bor henne i forhold til Odense.