5 (100%) 1 vote

Det er næsten ikke muligt at kede sig, hvis man råder over en smartphone, tablet eller laptop, der er tilkoblet en internetforbindelse. Det forholder sig i hvert fald sådan, at internettet åbner op for underholdning for enhver smag.

Skulle du mod forventning kede dig, selvom du har internetadgang, er der hjælp at hente i denne artikel. Du får nemlig 5 idéer til online underholdning. Nogle af forslagene koster penge at praktisere, mens andre er gratis.

#1 Se sjove eller lærerige videoer på YouTube

YouTube er – og har lige siden 2005 – været go-to kilden til underholdning for mange millioner af mennesker over hele verden. Siden YouTube blev grundlagt for næsten 20 år siden, er der kommet mange andre underholdningstjenester, men YouTube hører fortsat til blandt vores foretrukne.

På YouTube vil du kunne se korte, mellemlange og lange videoklips om alt mellem himmel og jord. Nogle af videoerne er sjove, andre er informerende og lærerige, og helt tredje burde aldrig være blevet uploadet. Ikke desto mindre er der masser af underholdning at finde på YouTube, og så er det selvfølgelig et plus, at du kan se alle de uploadede videoer helt gratis.

#2 Se og bet på sport

Er du sportsinteresseret, og mangler du underholdning, er det selvfølgelig oplagt for dig at se sport. Der er mulighed for at se både fodbold, håndbold, tennis og mange andre sportsgrene året rundt og på alle tidspunkter af døgnet.

For at kunne overvære de mange store sportsbegivenheder skal du enten have adgang til tv-kanaler såsom TV3 Sport, TV 2 SPORT eller Eurosport. Alternativt skal du have adgang til en streamingtjeneste, hvor der kan streames sport, eksempelvis Viaplay eller TV 2 Play.

Mangler du ekstra spænding, kan du bette på nogle af kampene. Det kan du f.eks. gøre hos Bet365, der er en af de mest populære betting sider herhjemme. Husk at indløse en Bet365 velkomstbonus, hvis du vælger at oprette en spilkonto hos Bet365.

Se også:
  Hvorfor er det godt for miljøet at bruge penge på oplevelser?

#3 Se en spændende dokumentar om et aktuelt emne

Dokumentarer er en tredje god kilde til underholdning på nettet.

Det kræver typisk et betalt login til en streamingtjeneste at se en dokumentar, men der findes også dokumentarer, der kan ses helt gratis. Du kan f.eks. se en spændende dokumentar via DRTV, der er en gratis streamingtjeneste.

#4 Lyt til en god podcast

Der findes også måder, hvorpå du kan lade dig underholde, mens du lukker øjnene og ligger behageligt på sofaen. En af måderne er at lytte til podcasts. Efterhånden findes der podcasts om både sport, kærlighed, karriere og økonomi, så du kan helt sikkert også finde en podcast, der fanger din interesse.

#5 Spil mod dine venner

De gammeldags brætspil er for længst blevet erstattet af online spil. En af grundene til, at vi elsker online spil er, at de giver os mulighed for at spille mod vores venner, uden at vi er nødt til at være det samme sted rent fysisk.