Bedøm artiklen

Annonce

Det er meget forskellige, om man rejser til udlandet i sommerferien eller bliver i Danmark. Er din sommerferie sidstnævnte, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal bruge hele ferien derhjemme. Der er masser af gode ferie i Danmark! Læs med her og få et par idéer.

Oplev de danske øer

Danmark er rig på øer. Faktisk har vi over 400 øer, hvoraf 72 af dem er beboede. Så det er masser af muligheder, hvis man skal planlægge en rejse. Du kan starte med at undersøge, hvilke øer der ligger nær din bopæl for at danne dig et overblik over dine tætteste muligheder, hvis du kun skal bruge et weekendophold eller en dagstur. Er du interesseret i en længere ferie på en dansk ø, kan du evt. vælge en af de større øer, som rummer masser af seværdigheder og oplevelser. Mangler du idéer, kan du evt. google ”visit fanø” og undersøge de mange hyggelige overnatningssteder og seværdigheder, Fanø har at byde på. Man kunne også tage til Bornholm og smage nyrøget sild samt besøge den runde kirke. Der er masser af gode oplevelser at finde på de danske øer, og et tip kunne være at få fat i et ø-pas til rejsen.

Find en hyggelig campingplads

En anden mulighed kunne være at leje en campingvogn og tage på campingferie et hyggeligt sted i Danmark. Det er en charmerende og idyllisk måde at holde ferie på, som er et stort hit for børnefamilier! Er du ikke just til at bo i en campingvogn, eller er det for dyrt til budgettet, kan man ofte leje en hytte på campingpladsen i stedet. Stemningen er altid god en varm sommer på en dansk campingplads, og her kan man nyde udendørs leg og en lækker is i solen. Nogle campingpladser har også pool, hvis man gerne vil have mulighed for en kold dukkert.

Se også:
  Hvilken type sommerferie skal du vælge?