Bedøm artiklen

Hvis man går meget op i indretningen af sin bolig og godt kan lide at lave nogle hjemmelavede projekter, så kan det være en god idé at bruge det i sin indretning. Man kan lave mange forskellige DIY projekter til boligen, som kan være med til at sætte sit helt eget personlige præg på hjemmet. Det kan være en rigtig fed måde at inkorporere sin egen personlige stil og skabe noget helt unik, som man ikke finder i andre hjem. Det kan også være en billig løsning, når det kommer til indretningen af hjemmet. Man skal dog som regel smide lidt penge i første omgang, når man skal købe nogle at de mest essentielle redskaber. Har man brug for lidt ekstra penge til at skyde i projektet, kan man altid tage et mindre lån. Det kommer helt sikkert til at betale sig i sidste ende, og man kan spare en del frem for at skulle købe alt fra ny. Har man brug for lidt inspiration til diverse DIY projekter, så er der 3 gode ideer her.

Lav en kæde af billeder

De fleste bruger fotografier, når de vil personliggøre hjemmet en smule. Det kan dog godt blive en smule kedelig med de traditionelle rammer, og derfor kan man i stedet lave en kæde af billeder. Det kræver blot, at man hænger nogle billeder på en snor eller lignende, som derefter kan hænge fra loftet og ned.

Udfordr dig selv med møbler

Hvis du gerne vil ud i nogle lidt større projekter, så kan man sagtens give sig i kast med møbler også. Det kan både handle om overtræk på stole eller lige frem at lave sine egne træmøbler fra bunden.

Se også:
  Til dig der mangler mere plads til dine ting

Brug årstiden

Man kan med fordel tage udgangspunkt i årstidens farver, når man indretter hjemmet og laver sine egne pyntegenstande. Det kan skiftes ud i løbet af året, så man altid har noget stående der passer til årstiden.