Bedøm artiklen

Var du godt klar over, at det faktisk er ret vigtigt at holde sig opdateret på, hvad der sker i din by, Helsingør? Ikke nødvendigvis fordi, du skal deltage i en hel masse eller tage stilling til det hele. Det er alligevel bare vigtigt, at du ved, hvad der foregår i byen. Og den helt særlige grund til dette er, at du ellers ikke vil komme til at føle dig som en del af det fællesskab, der er i byen. Du vil ikke kunne snakke med omkring forskellige ting, når I står og snakker i det lokale supermarked, fordi du ikke ved, hvad der bliver talt om. Du vil hurtigt blive ekskluderet fra fællesskabet.

Læs op på tingene

Et godt sted at starte for overhovedet at kunne tale med på nogle samtaler er, at du selv forsøger at holde dig opdateret på, hvad der sker i byen. På den måde kan du meget nemmere føre en samtale med de andre indbyggere, og dermed kommer du også meget nemmere til at føle dig som en del af fællesskabet. Og faktisk findes der flere måder, hvorpå du kan holde dig opdateret på. For eksempel er det stensikkert, at du vil kunne finde noget informationen i enten den lokale netavis, helsingoernetavis.dk eller måske Helsingør har en Facebookgruppe.

Vær nysgerrig

Når du selv har fået læst op på de ting, der foregår i byen lige i øjeblikket, så har du som sagt et godt udgangspunkt for at kunne deltage i samtalerne og på den måde føle, at du er en del af fællesskabet. Dog er det også væsentligt at tilføje, at det selvfølgelig godt kan ske, at der er noget, der er gået ens næse forbi. Her er det dog vigtigt, at du bare stiller dig nysgerrig på disse ting. Vis, at du er interesseret i byen.

Se også:
  Sådan giver du parforholdets forskellige områder et løft