Bedøm artiklen

Super Bowl er verdens største enkeltdagsbegivenhed, og flere hundrede millioner NFL-fans verden over plejer at se med. Du kan også se Super Bowl på nettet via et live stream hos spiludbyderne. Læs alt om hvor du finder et Super Bowl live stream her på siden.

Sådan ser du Super Bowl via live streaming

Det er ganske nemt, at få adgang til Super Bowl live streaming. Det eneste det faktisk kræver, er en konto hos en sportsbook på nettet. Du skal derudover enten have foretaget en indbetaling, eller spillet et vilkårligt væddemål indenfor 24 timer før kampens start. Det kræver ikke mere end det.

1: Opret en spilkonto hos en spiludbyder, som tilbyder et Super Bowl live stream. Hvilke spiludbydere det drejer sig om, kan du læse mere om inde på 7.dk – Hele Danmarks spilportal. Der er nemlig kun to danske spiludbydere, som har købt streaming-rettighederne til Super Bowl, så det gælder om at oprette en konto hos den rigtige udbyder.

2: Foretag en indbetaling. Spiludbyderne kræver, at du har penge på din spilkonto før du kan drage nytte af Super Bowl live streaming. Du har også adgang til kampen, hvis du har sat et væddemål indenfor 24 timer før kampen. Det er naturligvis ikke et helt ublu krav, at du foretager en indbetaling. Spiludbyderen har købt streaming-rettighederne til Super Bowl for en mindre formue, så selvfølgelig håber de også at få en loyal kunde ud af det. Heldigvis er de to spiludbydere med Super Bowl streaming på programmet også blandt de allerbedste spiludbydere på det danske marked, så du vil kunne drage nytte af en spilkonto fremadrettet – specielt hvis du er en spillefugl.

Se også:
  Hold den fedeste fest!

3: Det er egentlig bare det! Så snart du har en spilkonto og foretaget en indbetaling har du adgang til et lækkert Super Bowl stream. Og ja, det er selvfølgelig 100% lovligt. Rettighederne til Super Bowl streaming er købt og betalt af spiludbyderne.

Her finder du dit Super Bowl stream

Når formalia er overstået er det tid til Super Bowl-action! Du finder dit stream i live betting-sektionen på spiludbyderens hjemmeside eller i app’en. Ikke overraskende skal du ind under ”amerikansk fodbold”, og derefter lokaliserer du ”Super Bowl”. Den traditionsrige begivenhed promoveres altid rigtigt meget hos spiludbyderne, så det er svært ikke at blive hjulpet på vej.

Du starter Super Bowl live streamingen op ved, at klikke på det lille streaming-ikon. Det er typisk et lille ”play”-ikon, og derefter åbner streamet sig op. Du har adgang til streaming-signalet omkring kampstart – det er dog lidt forskelligt, hvornår man helt nøjagtigt får adgang. Lige præcis til Super Bowl, er det ret vigtigt at få nationalsang, indløb og ”coin toss” med. Det kan du typisk også følge med i med mindre, at dem der styrer live streamingen har ændret procedure.

Når kampen endelig er i gang, kan du nyde de særdeles kompetente amerikanske kommentatorer. Du må naturligvis undvære de cool danske værter, som du kender fra kukkassen, men sådan er det nu engang. Til gengæld er dit signal hurtigere end naboens, hvis han ser med på traditionel vis. Derfor skal du nok være en anelse forsigtig med at juble alt for højt, når din favoritspiller scorer på en ”Hail Mary”.

Se også:
  De mest perfekte gaver til et babyshower

Den eneste irriterende ting ved Super Bowl live streaming hos spiludbyderne er, at der er pauseskærm under pauserne. Det betyder, at du typisk ikke ser stemningsrapporter fra stadion, cheerleaders, underholdning og eksperter fra sidelinjen. Ja, du ser heller ikke de amerikanske tv-reklamer, som ellers er ret sjove at se netop i forbindelse med Super Bowl. Reklamerne holder generelt højt niveau under Super Bowl, men heldigvis kan du se dem allesammen dagen efter på Youtube. En 30-sekunders reklame under Super Bowl koster i øvrigt små 34 mio. kr., så der er naturligvis kræset om kvaliteten.

Jamen, hvad ser man så i pauserne? Du får simpelthen serveret en absurd kedelig pauseskærm, som nærmest leder tankerne hen imod den langt mere legendariske mangefarvede pauseskærm, som ældre læsere vil huske fra dansk tv. Ak ja, man kan ikke få både i pose og sæk. Ud over dette irritationsmoment, har kun vi kun positivt at fortælle om et Super Bowl live stream hos spiludbyderne.

Kan man se Super Bowl på en mobil?

Du bestemmer selv om du vil se Super Bowl via mobilen, eller om du foretrækker at følge den legendariske finale via desktop. Du kan sågar også live streame via en tablet, så der er frit valg fra alle hylder. Hvis du vælger at live streame på din smartphone, kan vi anbefale at du henter spiludbyderens ret lækre app. Det gør det en del nemmere at navigere rundt, og samtidig kan du blæse signalet op i fuld skærm. Så undgår du forhåbentligt, at dine nattetrætte øjne eksploderer midt i tredje quarter.

Se også:
  Sådan finder du de bedste online gamingsider

Alt andet lige er det bare federe at benytte en app frem for at tilgå streamingen via browseren i mobilen. Du kan hente en app, hvis din smartphones styresystem er iOS (Apple/iPhone) eller Android (Samsung, Huawei, LG, Google Pixel, Sony, HTC). Du skal dermed have en lidt atypisk smartphone for ikke at kunne drage nytte af spiludbydernes apps.

Hvornår spilles Super Bowl?

Super Bowl spilles typisk den første weekend i februar, og amerikanerne betragter selv Super Bowl Sunday som uofficiel helligdag. Kampen spilles altid natten mellem søndag og mandag, og der er kick-off kl. 00.30 dansk tid. Det er dermed en begivenhed, der kræver at du er lidt af en natteravn.

Kampen er først færdig efter kl. 04.00 mandag morgen, så umiddelbart passer kamptidspunktet ikke de fleste danskere specielt godt. Det er de færreste, der kan få tidspunktet til at passe med studie, job eller familielivet, men mange hardcore fans tager dog fri om mandagen for at kunne nyde årets begivenhed indenfor amerikansk fodbold til fulde.

Til slut skal det blot nævnes, at du skal huske at indkøbe masser af lækkerier. Selv for hardcore NFL-fans kan Super Bowl-natten være en langvarig affære. Bedste middel imod at gå sukkerkold på sofaen er helt sikkert en masse goodies – måske tilmed en roethlisburger til pausen. Opskriften på denne legendariske burger, som er opkaldt efter den mangeårige quarterback hos Pittsburgh Steelers Ben ”Big Ben” Roethlisberger, kan du finde flere steder på nettet og på Youtube. Held og lykke med Super Bowl live streamingen!

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder