Bedøm artiklen

Der bliver jævnligt lavet undersøgelser i Danmark om blandt andet sikkerhed og sundhed. Hvordan vores samfund håndterer de vigtige emner, og hvordan forbrugerne vælger at udnytte og bruge de forskellige emner og ting. Sundhed kan opfattes på mange måder – ligeså kan sikkerhed. Men sammen er de to en helt bestemt ting. Nemlig sikkerhed indenfor sundhedsområdet. Sikkerhed i forbindelse med sundhed hos mennesker og deres levevilkår. Det gælder blandt andet sikkerheden indenfor hospitaler og lægevidenskab. Hvordan kan du bidrage til den og hjælpe med at sikre folk den sikkerhed og hjælp, de har brug for?

Små hjerter kan også føle store ting

Citatet fra den kendte karakter Grisling fra Peter Plys er gældende i sammenhænget. For små hjerter kan føle store ting – ligesom store hjerter også godt kan have brug for en hånd på et tidspunkt. Uanset størrelsen på ens hjerte, så er noget af det bedste, du kan gøre at hænge en hjertestarter udenfor.

Hjertestarteren skal hænge udenfor, da det ikke altid kan være, at der er låst op til der, hvor hjertestartere befinder sig. Derfor skal den hænge tilgængelig udenfor på alle tidspunkter af døgnet, så det også er nemt for forbipasserende at hjælpe, hvis der er nogen, der har brug for en hjertestarter.

Hjertestartere i Danmark og deres tilgængelighed

Overraskende mange hjertestartere hænger faktisk inde bag en låst dør, så de ikke er mulige at få fat i, når nødsituationen opstår. Det er desværre med til at sørge for, at flere danskere dør, selvom de kunne være blevet reddet.

Se også:
  Find det du mangler hos Av-Cables.dk

Derfor er det vigtigt, at du spreder budskabet til dem, du kender, om, at de skal sørge for, at deres hjertestartere hænger tilgængelige udenfor, da det kan være et afgørende element for at redde et menneskeliv. Et godt sted at hænge dem er udenfor let tilgængeligt.