Bedøm artiklen

På denne tid af året er der ofte mange fester og festlige lejligheder. Til disse fester hører der selvfølgelig et fest-look. Det kan være svært at finde det helt rette og samtidige perfekte fest-look. Nedenfor findes 3 gode råd til jagten på det rette fest-look og dermed en guide til at finde festtøj til kvinder. De 3 råd indebærer nogle overvejelser og punkter, som du før og i jagten på fest-lokket kan forholde dig til.

Sæt dig ind i tidens trends

Ønsker du at finde det helt perfekte fest-look, kan det være en god ide at sætte sig ind i tidens trends. På denne måde kan du søge efter et stilet outfit i tråd med tidens tendenser. Det er lige for tiden rigtig populært med glimmer, mønstre og stærke farver, hvorfor du til det perfekte fest-look med fordel kan vælge et look ud fra disse trends. Et look med glimmer vil med sikkerhed være festligt, men også mønstre og farver kan give spræl til looket. Kombinér flere forskellige mønstre med hinanden eller flere forskellige farver. Det kan også mikses, så der både er mønstre og stærke farver eller måske endda mønster i stærke farver. Tendensen med glimmer finder du også i alverdens forskellige farvekombinationer eller i kombination med mønstre. Ofte vil nogle af de hyppigste trends kunne findes som en kombination i ét stykke tøj. Udover disse tendenser ses der stadig en trend i brugen af lange og mellemlange nederdele. Disse kan også findes i alverdens mønstre og farver. Dette samme gælder kjoler, både lange og korte, tætsiddende og løse. Trenden med kjoler går aldrig af mode, og der findes kjoler, der kan klæde en hver kropsfacon. Er du ikke til hverken nederdel eller kjole, er bukser også altid en sikker vinder og et par pæne bukser kan være medskabende til et smukt, stilet og klassisk fest-look.

Se også:
  4 idéer til en anderledes julegave til ham

Vælg outfittet ud fra din kropsfacon

Kvindekroppen er fantastisk, og det samme er dens mange forskellige facetter. Der findes kvindekroppe i mange forskellige faconer – høje og lave, smalle og brede – alle er smukke på hver deres måde. Specielt hvis man som kvinde forstår at klæde sig ud fra sin facon og udnytte de fordele, som netop hendes kropsfacon indebærer. Rigtig mange kvinder er ofte meget selvkritiske, og ser det ofte som en ulempe, hvis kroppen har former eller buler lidt hist og her. Det er der ingen grund til. Hver kropfacon har hver sine fordele, og disse fordele bør udnyttes. Vælg dit outfit ud fra din facon og få fremhævet kroppens smukke facetter.

Pift dit look op med spændende accessories og flot make-up

Et sidste råd kan være altid at bruge lidt tid på at overveje tilbehøret til fest-looket. Ikke nok med der skal vælges tøj, lægger der også et valg i både sko, taske, smykker og make-up. Et smukt sminket ansigt og de rette accessories kan sætte prikken over i’et på dit fest-look og være med til at gøre hele looket helt og aldeles gennemført.