Bedøm artiklen

Marley Spoon tilbyder fleksible måltidskasser, som altid indeholder friske ingredienser, inspirerende opskrifter og gode råvarer.

Måltidskasserne fra Marley Spoon er fleksible, fordi du har stor indflydelse på måltidskassen og kan skræddersy den efter dine behov.

Det er perfekt for dig, der i sidste ende gerne vil have det sidste ord, når det kommer til ugens madplaner. Det giver dig mulighed for at designe din egen måltidskasse og prøve nye retter i en travl hverdag.

Mindst 20 nye opskrifter hver uge

Når du besøger Marley Spoons hjemmeside, vil du under ”Se menu” siden finde ugens opskrifter. Denne menu bliver udskiftet med mindst 20 nye opskrifter hver uge, så du altid kan finde et stort udvalg af spændende, lækre og sunde retter.

Der er et stort udvalg af vegetariske, børnevenlige, glutenfrie og klassiske måltider. Blandt udvalget er det også muligt at finde kødretter, måltider uden mejeriprodukter, low carb retter og opskrifter, der kan laves i en fart.

Der er derfor lidt til enhver smag, hvorfor Marley Spoon rammer bredt og er et godt valg til dig, der eksempelvis har en bestemt livsstil eller er allergiker. Dine behov vil uden tvivl imødekommes med måltidskasser fra Marley Spoon.

 

Det tiltrækker mange familier, at de har mulighed for at tilrettelægge måltidskasserne efter dine egne behov, ønsker og præferencer. På den måde kan du lave en inspirerende madplan, som passer til netop din familie og jeres  individuelle behov.

Du vælger selv menuen

En af de måder, hvor Marley Spoon differentierer  sig fra andre leverandører, er hele konceptet omkring madplanen.

Se også:
  Hvorfor lease når du kan købe en bil?

Hos de fleste leverandører er ugens menu givet på forhånd, og så kan du vælge, om du vil bestille måltidskassen ud fra menuen eller ej.

Hos Marley Spoon er menuen op til dig. Du vælger selv hvilke 3-5 retter du ønsker at få leveret til din dør. Antallet kommer an på, om du ønsker 3, 4 eller 5 måltider leveret.

Hvis du eksempelvis ønsker mad til 5 dage, vælger du 5 opskrifter blandt det store udvalg. Disse retter bliver pakket til dig, så du får alle ingredienser og opskrifter leveret til din dør.

Når du modtager din måltidskasse, kan du gå i gang med madlavningen, når det passer dig. Det vil sige, at det er perfekt for dig, der gerne vil have inspiration til nye retter og godt kan lide at lave maden i dit køkken.

Du kan altid gemme opskrifterne og lave dem endnu engang, hvis du vil gentage successen og imponere dine gæster. Det er det gode ved måltidskasserne, for du får lov til at prøve nye retter og vil med tiden opleve, at du selv bliver bedre og bedre i et køkken.

Det kan også være lidt sjovere at eksperimentere med nye retter, hvis der er andre, der har godkendt dem på forhånd og skabt nogle smagssammensætninger, der fungerer suverænt sammen.

Hvor ofte skal måltidskassen leveres?

Det er helt op til dig, hvor ofte du ønsker at få leveret måltidskasser. Du kan sagtens prøve at få én måltidskasse leveret og se, om hele konceptet falder i din smag.

Det er helt uforpligtende, hvorfor det er en god måde at teste konceptet. Hvis du gerne vil fortsætte efter den første uge, kan du vælge, om du eksempelvis ønsker at få måltidskasserne leveret hver uge eller hver anden uge.

Se også:
  Find den rigtige gave til din bror

Det er altid muligt at sætte dit abonnement på pause eller stoppe det helt. Nogle gange kan en måltidskasse være en suveræn løsning i de perioder, hvor du føler dig mere presset og har ekstra bolde at jonglere rundt med.

På den måde kan du slippe for at tænke på indkøb og madplaner for en stund og nyde, at det hele bliver leveret til dig.

Når du har mere overskud i hverdagen igen, kan du altid afmelde dig og se, om du hellere vil være foruden måltidskasserne. Mange kan godt lide at veksle lidt mellem at få måltidskasser i perioder, fordi det giver et frisk pust til hverdagen og ny inspiration til madlavningen.

Det gør også, at du slipper for at køre tør i de samme 5-8 retter, som du helt sikkert kan genkende. Det er typisk for de fleste at servere de samme retter – fordi det er nemmest og kræver mindst af dig.

Spar tid og penge på måltidskasser

Behovet for måltidskasserne hos danskerne er meget forskelligt. Det er uden tvivl mest børnefamilier i Danmark, der køber måltidskasserne, fordi det løser mange af hverdagens udfordringer.

Med en måltidskasse er der oceaner af tid, der bliver sparet i hverdagen. Det gælder eksempelvis på planlægning af madplaner, indkøb i supermarkedet og madlavningen i sig selv. Ofte tager retterne fra måltidskasserne ikke mere end 20 minutter at lave, og det passer perfekt til den travle hverdag.

For mange ses der også en værdi i at spare penge med måltidskasser. Supermarkederne er jo indrettede til at friste og inspirere os og skabe noget ekstra salg ved at tilbyde gode rabatter og tilbud på fødevarer.

Se også:
  Gode råd til valg af den rette forlovelsesring

Det er en fælde, som de fleste falder i, hvorfor mange ofte ender med at tage 30-50% mere i indkøbsvognen end forventet. Disse impulskøb slipper du for med en måltidskasse, fordi du undgår at stå i supermarkedet med lavt blodsukker eller en tom mave.

I dag er der flere sammenligningstjenester, der gør det nemmere for dig at overskue markedet for måltidskasser. Der findes nemlig et hav af forskellige valgmuligheder, så det er rart med et sted, hvor du kan sammenligne priser og udvalg på måltidskasser.

På disse sider vil du også finde gode aktuelle rabatkoder og test af måltidskasser. Det er altid en bonus at læse om andres oplevelser af måltidskasserne og få mulighed for at spare nogle kroner på måltidskasserne – særligt hvis det er din første gang, at du kaster dig ud i en måltidskasse.

For mange kan det være et stort skridt, men ofte vil det ikke være noget, som du fortryder i forhold til det udbytte, som du får af en måltidskasse.

Selvom det kan føles som et ”økonomisk sats”, er der så mange fordele, som du kan drage ved måltidskasserne, at det er det hele værd.