Bedøm artiklen

Annonce

Er det ved at være tid til, at dig og kæresten har en date night, hvor det bare handler om jer to? Helt forståeligt. Det kan være tiltrængt nogle gange. Derudover er det jo virkelig hyggeligt og en fantastisk måde at pleje sit forhold på.

Spørgsmålet er bare, hvad I skal lave. Her i indlægget kommer vi med inspiration til, hvordan I kan få den perfekte date night. Læs med, og få gode idéer til jeres date.

Hvad skal I lave?

Når du skal planlægge en date, skal du først finde ud af, hvad I skal lave. Der er en masse forskellige muligheder. Det kan være alt fra biograftur, teatertur eller noget helt andet. Det kan også være en koncert.

Det er altid en god idé at starte med en form for aktivitet eller oplevelse, som interesserer jer begge to. Hvis I begge to er vilde med comedy, kan det være oplagt at se et comedy-show med en af jeres favoritkomikere.

Det vigtigste er, at du finder en oplevelse, som I begge vil nyde. Der er ikke meget ved det, hvis der er en af jer, der sidder ovre i hjørnet og hader det som pesten. Det er bestemt ikke en vellykket date. Overvej derfor nøje, hvad det er, I skal lave.

Hvor skal det være?

Når du har fundet en sjov aktivitet eller oplevelse, er du allerede godt fra start. En god oplevelse bliver dog ofte efterfuldt af en middag et eller andet sted. Det kan både være på en restaurant eller en hjemmelavet middag derhjemme.

Se også:
  Inspiration til mors dag

Igen handler det om, at du vælger en løsning, der tilgodeser jer begge to. Skal I for eksempel på en restaurant, går det ikke, at du vælger en sushirestaurant, hvis din kæreste hader sushi. Vælg noget, hvor I begge to kan finde noget på menukortet. Det gør aften lidt sjovere.

Der er ikke noget krav om, at det skal være en dyr restaurant. Du kan sagtens tilpasse det til dit budget, uden det skal gå ud over hyggen. Det kan dog være en god idé at forventningsafstemme fra start, så din bedre halvdel har en fornemmelse af, hvor det er, I skal hen.

En god afslutning

En date night med kæresten er ikke bedre end en god afslutning. Ender det med en lidt kedelig afslutning, kan det sætte sit præg på hele aften. Tænk derfor meget over, hvordan det skal afsluttes. Det kan for eksempel være, at I vælger at tage på en bar, hvor I kan nyde nogle drinks sammen og eventuelt få en svingom.

Det kan også være, at du hellere vil have en lidt mere intim afslutning i hjemmelige rammer. Måske har du købt en lille gave til din kæreste, der skal peppe intimiteten op. Det kan for eksempel være silikone bækkenbundskugler.

Det kan også være et værelse fyldt med levende lys og afslappende musik, hvor I kan snakke om jeres parforhold og fremtidsdrømme. Mulighederne er mange. Du skal bare finde frem til det, der kan være den perfekte afslutning på jeres date.