Bedøm artiklen

Sommeren er over os, og det betyder, at de fleste snart kan nyde et par ugers ferie uden at tænke på deadlines, opgaver og andet arbejde. Det er den tid på året, hvor de fleste har en lidt ekstra tid tilovers, som de kan tilbringe med deres veninder. Vi giver dig derfor i denne artikel 3 tips til, hvad en rigtig venindedag kan indebære.

Tag ud i solskinsvejret

Hvis det danske sommervejr tillader det, kan det varmt anbefales, at I tager ud og nyder solskinsvejret. Det kræver ikke de helt store forberedelser, og hvis det er en veninde, som du ikke har set i flere måneder, kan det være præcis det, I har brug for. Solskinsvejr, et tæppe, nogle friske bær og en podcast i baggrunden – så er I dækket godt ind til et par hyggelige timer ude i det dejlige sommervejr.

God take away

Alt afhængig af, hvad I har planer om at lave i løbet af dagen, så kan mad udefra være en god måde at runde dagen af på. Her behøver I ikke at tænke på at skulle handle ind eller tilberede maden. Sunset Boulevard kan være en oplagt mulighed for jer, hvis I har lyst til lækre burgere eller sandwiches lavet på de helt rigtige råvarer. Prøv take away fra Sunset Boulevard, hvis I har planer om at blive hjemme og nyde maden i vante omgivelser. Her findes der noget på menukortet for enhver smag!

Regnvejr er lig med biograf-vejr

Hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, kan det være en mulighed, at I tager i biografen. Hvis der i forvejen kører en film, som I begge har overvejet at se, så er en tur i biografen sammen en oplagt mulighed.

Se også:
  Kom godt fra start med din første investeringsejendom

Vi håber, at du med artiklen har fundet inspiration til, hvad dig og din veninde skal foretage jer, næste gang I ses.