Bedøm artiklen

Annøncør: Allianceplus

Professionel rengøring af erhvervslokaler og -facader er ikke svært at finde, men at vælge den rette løsning til din virksomhed kan være en kunst. B2B-løsninger kan ofte tilrettelægges ud fra, hvornår det er bekvemt for dig, at rengøringen bliver foretaget, og ud fra hvilke konkrete opgaver du ønsker varetaget. Tit og ofte kan du i øvrigt løbende op- eller nedskalere servicen.

Rengøring i erhverv med fast kontaktperson

Måske står du med et hotel og behov for hurtige rengøringsassistenter, der på kort tid kan gøre et værelse rent efter én gæsts ophold, så en ny kan rykke ind. For at arbejdet kan forløbe i det rette tempo, skal de ansatte aldrig være i tvivl om, hvor de skal gøre rent, og hvad for en procedure, de skal følge. Så hos firmaer inden for rengøring i erhverv får du en kontaktperson.

Alsidig specialrengøring

Har du behov for rengøring af særlig høj kvalitet, evt. hvor desinfektion er aktuelt, eller hvor der skal tages særlige hensyn til at værne mod kontaminering af fødevarer, er det vigtigt at afklare dette med rengøringsfirmaet, så du får den rette hjælp. Udover sterilrengøring kan du også have behov for specielle kompetencer til fx vinduespolering og rengøring af udstillinger.

Svanemærket rengøringsfirma?

Hvis miljøvenlighed er et vigtigt parameter, når du står over for valg af rengøring til kontoret, fabrikken eller værkstedet, kan du se på, om en leverandør tilbyder Svanemærket rengøring. Dette da Svanemærket er garant for, at firmaet tager miljøhensyn ved transport, sortering af affald og kemikalieforbrug. Du kan således få erhvervsrengøring, der belaster knapt så meget.

Se også:
  Sådan effektiviseres arbejdsgangen med tilstrækkelige kontorartikler

Få løst både daglige og ad hoc-opgaver

Antallet af indre og ydre rengøringsopgaver, du møder i det daglige eller ekstraordinært, er flere, end du kan forestille dig. Både rutinemæssig rengøring og håndtering af ad hoc-opgaver kan du løse ved at tjekke tilbud på rengøring til erhverv hos et professionelt rengøringsfirma.