Bedøm artiklen

Annonce

Når du har dit barn med på farten, er det særlig vigtigt at sikkerheden er i orden. Med en autostol er du garanteret, at dit barn sidder sikkert og godt. Hos BabySam finder du et stort udvalg af godkendte og sikkerhedstestede autostole. BabySam, der er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr, tilbyder nemlig autostole til enhver størrelse!

Eksempelvis kan du med den prisbelønnede model, Cybex, være sikker på at have den bedste stol til de mindste. Stolen har blandt andet et aftageligt sædeindlæg og en justerbar hovedstøtte, ligesom stolen fastgøres til bilen med ISOFIX-connect og støtteben, der giver stolen særlig stor sikkerhed og stabilitet. Alternativt kan du blandt vælge en KIDFIX SL autostol med fleksible installationsmuligheder til lidt større børn. Foruden at autostolen er nem at montere giver den også en optimal beskyttelse med de polstrede sidestykker. Derudover har stolen også en perfekt pasform, og det V-formede ryglæn gør, at det tilpasser sig dit voksende barn. Hvad end du har små eller store børn, finder du med sikkerhed din sikre autostol hos BabySam.

Virksomheden har naturligvis alle de populære mærker som Baby Relax, Easylift og NUNA, ligesom du også finder stolene i flere flotte farver. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken stol, du skal vælge til dit barn, kan du også kigge på udvalget at testvindere for 2017. Besøg hjemmesiden her, og find den autostol, der passer til dit barn!

Brugte bildele

Du sørger tilmed for at bilens sikkerhed altid er i top ved at udskifte bilens slidte dele. Med nye reservedele til din bil er du sikker på hurtigt at være godt kørende igen. Hos Autoparts24 finder du brugte reservedele til alle bilmærker. Uanset om du kører i en Audi, BMW eller Citroën, finder du altid de nødvendige dele hos Autoparts24. Autoparts24 er Europas største marked for brugte reservedele, og med over 2 millioner dele er der ingen grænse for, hvad du kan finde til din bil. Det danskejet selskab er den mest omfangsrige markedsplads med originale brugte reservedele. Derfor sørger Autoparts24 også for alt, når du køber dine reservedele hos dem, og du får altid fri fragt og returret.

Se også:
  Skal du i gang med din SRP?

Du kan finde brugte bildele her, og hurtigt være på farten igen. Og det er nemt at finde de reservedele, du skal bruge. Du finder blot dit bilmærke og vælger din model, inden du søger på den specifikke del, du leder efter. Mangler du eksempelvis lygter og spejle til din bil, er der naturligvis en kæmpe kategori til denne, ligesom der også en er overskuelig inddeling, hvis du mangler dele til din motor. Uanset om du mangler de ydre eller indre dele til din bil, finder du dem altid hos Autoparts24!