Bedøm artiklen

De fleste har oplevet at have en iPhone, hvoraf de har tabt den, og den derefter har fået revner i skærmen eller er gået i stykker. Det er en ærgerlig og dyr fornøjelse. En iPhone er nemlig dyr at erstatte, og en udskiftning af din iPhone-skræm kan ofte koste op til 1500 kroner. De fleste iPhone-brugere vil argumentere for, at det er tæt på umuligt, på et eller andet tidspunkt, ikke at tabe sin iPhone. Den bedste løsning vil være, at du forebygger skaderne. Her kan du læse 5 tips til, hvordan du bedst muligt kan beskytte din iPhone.

 

1.Panserglas

De nyeste iPhone-modeller har lettere ved at gå i stykker end tidligere. Det skyldes, at deres design består af glas på bag- og forside. Det øger chancen for, at din iPhone går i stykker, hvis du skulle være så uheldig at tabe den.

Du kan forebygge ødelæggelser af glasset ved at beskytte din iPhone med et panserglas. Et panserglas giver din iPhone beskyttelse uden at sænke kvaliteten på din skærm. Det består af et tyndt lag glas som sættes på din iPhone. Glasset kan forhindre, at din iPhone går i stykker, hvis du taber den eller slår den mod noget hårdt. Panserglasset har den effekt, at det er gennemsigtigt, så du fortsat har en høj kvalitet af farver og billedopløsning.

 

  1. Cover

Hvis du gerne vil pifte din iPhone op med et smart design og samtidigt beskytte den mod ridser og skader, kan et iPhone-cover være den rette løsning. Det smarte med et iPhone-cover er, at du kan skifte looket på din iPhone og vælge imellem et hav af materialer og farver.

Se også:
  Lige flyttet? Få det praktiske på plads

Hvis du vil have et cover med flere funktioner end at beskytte din iPhone, findes der covers med smarte features. Du kan blandt andet købe et cover, hvor der bagpå er fastsat en ring, så du lettere kan holde telefonen, når du skal tage billede af dig selv eller andre. Det er også muligt at købe et cover, hvor der er plads til dit dankort eller andre vigtige kort. Hos Coolpriser.dk kan du finde et stort udvalg af covers til din iPhone-model.

 

  1. Etui

Hvis du vil sikre, at din iPhone får den mest optimale beskyttelse, kan du med fordel bruge et etui. Et etui har den fordel, at det beskytter din iPhone på begge overflader. Etuiet er ofte lavet i et materiale eller en tykkelse, hvor det nærmest er umuligt at beskadige din iPhone. Etuiet kan, som med et cover, have flere funktioner end beskyttelse. Det kan ligeledes være udstyret med lommer til dine kort.

  1. Beskyttelsesfilm

Med beskyttelsesfilm til din iPhone kan du, udover at forhindre beskadigelse, undgå, at støv og snavs trænger ind i din telefon. Beskyttelsesfilm passer til skærme med en buet form og almindelige lige skærme. Beskyttelsesfilm har den funktion, at det er selvhelende, hvis der skulle komme en ridse i beskyttelsesfilmen.

 

  1. iPhone beskyttelse til bestemte situationer

Der findes tilbehør til iPhones som du kan bruge, når du har din iPhone med på en løbetur, som GPS i bilen eller, når den skal bruges til at se en video på.

Hvis du skal ud i naturen kan du beskytte din iPhone mod vejr og snavs ved at placere den i et løbearmbånd. På den måde kan du have din iPhone med på en sikker og praktisk måde. Skal du bruge din iPhone som GPS, kan du med en bilholder have din iPhone monteret, så den ikke glider rundt i bilen. Bruger du din iPhone til at se film på, vil det perfekte valg være at købe en iPhone-holder, så din iPhone står stabilt.

Se også:
  Tips og tricks til dig, der skal finde bolig