Bedøm artiklen

Er du en forælder, der desværre har travlt i dit barns sommerferie med arbejde og derfor vil få svært ved at underholde dem? Da er det perfekt, at der findes mennesker, der har taget højde for, at børn ikke behøver at være hjemme i sommerferien hos familien. De kan også lære af at skulle være selvstændige.

Børnecamp

Hvis du er ramt af dårlig samvittighed over, at dit barn ikke har det store at lave i sin sommerferie, når du ikke har fri, er der heldigvis en løsning. Du kan kigge med dit barn på en sommercamp for børn. På sommercamps for børn kan børn – uanset hvem de er, og hvor de er fra – lære noget om dem selv, ligesom de kan få nye venner og more sig i en uge væk fra hjemmet. Dit barn vil sandsynligvis glemme, at de ikke tilbringer tiden med folk, de kender, efter få timer på campen. På sommercamps for børn er der nemlig så meget at byde på. Dit barn vil kunne dyrke sport og opleve at finde venner med samme og andre interesser. De vil lære både om socialisering og selvstændighed. Det vil de kunne få meget mere ud af end at forstyrre dig på arbejdet, fordi de keder sig.

Familiecamp

Det kan også være, at I egentlig bare leder efter en ny måde at tilbringe jeres fælles sommerferie på- I det tilfælde kan I tage på ikke bare sommercamps for børn, men for familier. Hvis I er helt sikre på, at det er noget for familien, kan dit barn starte med en uge alene, hvorefter du og resten af familien tilknytter sig i ugen efter. Så kan I være visse om, at der ikke er nogen af jer, der får en kedsommelig sommerferie i år. Måske skaber I endda venskaber, der får jer til at vende tilbage næste år.

Se også:
  Sådan kommer du på en billigere ferie