4.8 (95%) 4 votes

Tid er lidt en sjov størrelse. Når vi har det sjovt og befinder os i godt selskab, så føles det ofte som om, at tiden bare flyver derudaf. Omvendt så kender vi også alt for godt følelsen af, at tiden nærmest står stille, når vi sidder og laver noget, som keder os. Selv om det første scenario af gode grunde vil være at foretrække for det sidst nævnte, så kan vi ikke komme uden om, at tidsstyring er en vigtig del af vores hverdag.

Der er mange ting, der skal nås i dagligdagen, for eksempel er vi mange der enten har et arbejde eller studie, der skal passes, og nogle af os har også familiemedlemmer, som vi skal hente og/eller mødes med i tide og utide. Eller vi har aftaler med frisøren, tandlægen eller en helt tredje, og dem gider vi heller ikke komme for sent til – nogle gange koster det faktisk penge at møde op senere end angivet.

 

Brug dit vægur som pynt på lige fod med anden dekoration

For at vi kan nå alle vores gøremål i god tid og uden stress, kan det være en stor hjælp med et vægur i hjemmet. Mange nøjes med at bruge deres smartphone som ur, men en mobiltelefon er lille og nemt at forlægge, hvilket kan stå i vejen for dagens ærinder. Et vægur går ingen steder, og i dag kan man sagtens finde vægure, som både er funktionelle og flotte at se på.

Ved at indføre et vægur ind i din retning får du ikke kun et praktisk stykke pynt, men et stykke pynt der i samme grad som indrammede billeder og plakater kan tilføre sammenhæng og en rød tråd i din indretning. Selv de fleste ure nu kan tjekke af i kasserne for funktionalitet og godt design, så er mange ure stadig tilpas neutrale nok til at blive placeret i alle hjemmets rum.

Se også:
  Skal du flytte ind med ægtefællen? Læs med her

Et vægur vil både passe ind i stuen, i køkkenet og i soveværelset, og du kan for eksempel overveje at investere i et Karlsson vægur eller flere til dit hjem.

 

Karlsson er et populært valg inden for vægure

Karlsson er et hollandsk brand, der producerer skønne, moderne men tidløse ure, og brandets prisleje ligger i et kontinuum, der starter med det billige og overkommelige og slutter med det dyre og eksklusive. Uanset hvad dit budget er, kan du være 100 procent sikker på at få et smukt ur i høj kvalitet, når du køber et vægur fra Karlsson.

Karlsson-ure er kendetegnet ved deres simple former, som så smukt spiller sammen med de forskellige materialer, som er blevet brugt i urets udformning. Man finder både de helt enkle vægure, hvor designet nærmest er blevet skåret ind til benet, samt opulente ure, som med deres eksklusive materialer udstråler overdådighed. Der er noget for enhver smag – uanset om man er til retro design, eller om man er til nordisk stil, så vil man med garanti finde et eller flere ure, der passer ind med den eksisterende indretning.

Karlssons banebrydende urdesigns kommer fra brandets samarbejde med både lokale hollandske designere og internationale designere. Når mange forskellige stilarter mødes med et formål in mente, opstår der sød musik designmæssigt. Brandet udgiver kollektioner to gange om året, og fans af Karlsson-ure kan derfor hvert halve år se frem til nye ure, som alle sammen ser forskellige ud, men som stadig holder fast i Karlssons karakteristiske elegante og sofistikerede udtryk.