Bedøm artiklen

www.thejewelleryroom.com er stedet du skal kende, hvis du er vild med smykker. 

Her finder du nemlig et unikt udvalg af flotte eksklusive smykker, skabt af de dygtigste designere fra hele verden. 

The Jewellery Room er grundlagt af søstrene Pernille og Charlotte Møbjerg, som begge har en baggrund i smykkebranchen. De startede The Jewellery Room af to grunde, den ene var at skabe et sted, hvor alle de dygtige danske og internationale designere kunne sælge deres smykker til kvinder. Designerne manglede nemlig et sted de kunne stole på, og som samtidig havde den ekspertise der skal til for at formidle deres dyrebare smykker.

Den anden var, at de to søstre ofte fik spørgsmålet fra venner og bekendte; “hvor kan vi købe alle de fantastiske smykkemærker I arbejder med”. Søstrene sendte ofte folk videre til en masse forskellige forhandlere, indtil de selv beslutetde sig for at gøre dte nemt for smykkeekslere at finde det de søgte, ET sted.

De besluttede sig for at hjælpe de fantastiske smykketalenter, ved at skabe et eksklusivt sted der kunne fortælle deres historier og sælge deres smykker.Det blev således startskuddet til The Jewellery Room –  en online smykkedestination med et unikt udvalg af eksklusive og dyrebare smykker fra de bedste designere i verden.

Vi startede The Jewellery Room fordi de mange smykketalenter rundt omkring i verden manglede et reelt sted de kunne sælge deres smykker.
Samtidig manglede vi selv, som forbrugere og smykkeelskere et sted hvor vi kunne finde det bedste indenfor smykker i høj kvalitet” fortæller Charlotte Møbjerg, medstifter

Tillid og  rådgivning er guld værd

Når det er sagt, er det ikke så simpelt at sælge fine jewellery, altså eksklusive smykker på nettet. Det har krævet hårdt arbejde, at nå til hvor The Jewellery Room er i dag. “Man sætter jo ikke bare et gult skilt i vinduet og skriver, køb smykker, fortæller Pernille Møbjerg.

Se også:
  Sponseret: Bliv klar til festen

At sælge smykker online er noget helt andet end tøj eller sko.  Kunderne har brug for detaljeret rådgivning og tillid. Den ekspertviden vi har opbygget gennem mange år i branchen, er essentiel, når vi rådgiver og sælger smykker til kræsne kunder.

Find alle de eksklusive smykker lige her

Stifterne har indtil videre kurateret mere end 50 designere, som de samarbejder med. Men det er ikke alle designere der får en plads i deres online shop. De får dagligt henvendelser fra smykkedesignere der ønsker at være en del af deres univers, men kun de bedste finder vej gennem nåleøjet.

Designerne kommer fra 14 forskellige lande og selvom de fleste designere er danske, er det ofte de udenlandske designere der topper bestsellerlisten.

Vi sælger smykker til kunder i hele verden, og det føles fantastisk, at kunder fra blandt andet Australien, Dubai og Hong Kong finder vej til vores online shop, og føler sig inspireret og trygge når de skal købe et kostbart smykke”, slutter Charlotte.