Bedøm artiklen

En jobtitel med stigende popularitet er ’iværksætter’. Hos Woods kan du selv blive en af slagsen – du kan i hvert fald begynde turen, med et Woods Office. Her kan du udvikle dit produkt, udbygge din målgruppe og udbrede befolkningens viden om dit nye firma.

Start i det små

Med et kontor hos woods ved Woods Copenhagen, kan du blive en del af Woods teamet. Som begyndende iværksætter kan du skrotte hjemmearbejdspladsen og leje en plads på et af Woods’ kontorhoteller. Med over 60 lokationer i Danmark alene, kan du være starte karrieren som iværksætter uanset om du er jyde, fynbo eller sjællænder.

Når rejsen tager fart

Med en plads på et Woods Office kan du sidde og arbejde i din enkeltmandsvirksomhed og selv vælge mellem en fast plads eller en fleksibel plads. Du kan sparre med dine nye kollegaer, der også sidder ved Woods Copenhagen og se, hvordan din virksomhed begynder at vokse. Skulle du få et behov for at ansætte folk og dermed udvide din kontorplads, så kan du enten leje flere pladser i kontorhotellerne eller leje jeres eget kontorlejemål. Woods Copenhagen kan derfor huse både de små enkeltmandsvirksomheder, som de større firmaer.

Fleksibilitet i tid og størrelse

Det kan være en usikker karriere at være iværksætter. Derfor er det også smart netop at leje din kontorplads, fremfor at købe dig til en. I perioder kan det gå strygende og du har råd til at udvide, mens det til tider kan stå stille i firmaet. Med de fleksible muligheder i flexpladser, kan du derfor tilrettelægge din tid på ’kontoret’ efter, hvordan det går i firmaet. Og skulle du vælge at rykke rødderne op, kan du nemt finde et nyt Woods Office et andet sted i landet. Det er derfor i nemme og trygge rammer, at du kan starte din iværksætter karriere.

Se også:
  3 gode gaver du kan give, hvis du har gode billeder på din telefon