Bedøm artiklen

Selvom du bor i en bolig, som du er glad for, kan der stadig være udfordringer. Det kan være, at det er lidt småt med pladsen. Det kan være, at du har behov for et hjemmekontor, men samtidig ønsker et inspirerende arbejdsmiljø. Det kan også være, at teenageren er begyndt at spille trommer, og derfor drømmer du om mere fred og ro. Et anneks kan være løsningen, fordi det fungerer som en særskilt tilbygning, som du kan anvende til lige præcis det formål, som du ønsker. Før du bygger eller bestiller et anneks, er det en god idé at have styr på din matrikel og grundens skel. Kontakt en landinspektør i Syddanmark, så du får styr på hvor og hvordan, du kan placere eller bygge dit anneks. Et anneks kan du bygge selv, du kan få hjælp til at bygge det, men det kan også bestilles færdigt. Det kan være en genial løsning, fordi du skaber mere plads til dig og din familie uden at skulle bygge ud eller tilbygge til den eksisterende bolig.

Et anneks med mange muligheder

Herunder følger nogle idéer til, hvordan du kan anvende og indrette dit anneks.

  • Legerum. Har du børn, kan du gøre annekset til et børneunivers ved at fylde rummet med legetøj, børnebøger og bløde sækkestole. Du kan lægge fine gulvtæpper med mønstre på gulvet, så det er behageligt at sidde og lege.

  • Træningsrum. Du kan sætte ribber op, montere en boksebold i loftet, lægge en yogamåtte på gulvet. Eller hvad med et bordtennisbord?

  • Kreativt rum. Elsker du at male, tegne, skrive eller måske sy, kan du gøre annekset til et sandt paradis. Indret det med de farver, som inspirerer dig, hæng opslagstavler op, og lad den fyldes af billeder, udklip og andet, som giver dig inspiration.

  • Hjemmekontor. Nogle sætter pris på at kunne holde arbejde og hjem adskilt.

Se også:
  Har dit hus brug for nye gulve?