Bedøm artiklen

En polterabend kan foregå på mange forskellige måder, men det skal helst være en dag, som I aldrig glemmer. Det skal være en dag, hvor I fejrer, at jeres kammerat har fundet kærligheden. Det handler derfor om at skabe nogle gode og mindeværdige oplevelser sammen. En polterabend skal derfor tage udgangspunkt i din kammerats ønsker og behov. Det skal altså ikke være en dag, hvor I gør ham til grin i så stor en grad, at han finder det ubehageligt. Der skal være plads til fis og ballade, men det skal ikke tage overhånd.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad din kammerat vil finde sjovt, inden du går i gang med planlægningen af en polterabend. Du kan i de følgende to afsnit af denne artikel få et par tips og tricks til mulige oplevelser, men I sidste ende, er det dig og din vennegruppe, der ved bedst.

Hvad skal I lave?

Det helt store spørgsmål er hvilke aktiviteter, som dagen skal indeholde. Og her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Der er selvfølgelig den klassiske afslutning på dagen, som kan være et stripshow med en efterfølgende bytur. Men hvis din kammerat ikke vil synes om en sådan aktivitet, så er det selvfølgelig noget andet, du skal finde på. Det kan også være, at han er stor fodboldfan. Så kan dagen i stedet for sluttes af med en tur på stadion. Derudover kan I også spille minigolf, bowle, køre gokart, spille paddel eller noget helt andet.

Start tidligt men hold igen med alkoholen

Det kan måske lyde kedeligt, men mange polterabends ender som fiaskoer, fordi folk har fået for meget at drikke. Start derfor gerne tidligt med at spise en god og solid morgenmad sammen. Det kan være på en café eller i hjemmet. Der er ikke noget i vejen med at drikke et par øl til morgenmaden, men det skal bare ikke tage overhånd. I skal jo trods alt være i stand til at lave aktiviteterne og kunne huske det dagen efter. Det kan derfor være en positiv oplevelse, hvis du i stedet gør lidt ekstra ud af maden på dagen. Så kommer det ikke til at føles som om, at der mangler noget, selvom I holder lidt igen med alkoholen. Og så kan I jo altid give den gas om aftenen, når dagens aktiviteter er veloverståede.

Se også:
  Danmark favoritter til at vinde VM 2019