Bedøm artiklen

Overvejer du at tage på safari, så er der mange gode grunde til at tage af sted. Her er samlet 5 gode grunde til, hvorfor du vil få et af dit livs største oplevelser med en safari. Safari i Afrika er så langt fra hverdagen i Danmark, at du vil glemme alt om livets små bekymringer og bare være i ét med naturen.

De 5 gode grunde er:

1) Dyrelivet på savannen. Når ma siger safari, tænker man ofte som det første på savanner og de eksotiske dyr som løven, zebraen, giraffen og alle de andre. En del af de dyr, der er på savannen, er af en eller flere årsager truede dyrearter, og man ved ikke, om nogle af dyrearterne måske uddør. Det er også en af de grunde, der er til at tage på safari, og til at tage på afsted inden, der går for mange år.

2) Naturen og de store vidder. Naturen i Afrika er selv sagt en hel anden end i Danmark, og der vil være store områder af smuk natur, som virker, som om den bare fortsætter. Den storslåede natur giver en speciel følelse indeni, som du ikke finder særlig mange andre steder i verden.

3) Mødet med en anderledes kultur. Når du møder en anden kultur, bliver du ikke kun klogere på den kultur, man møder, men også på sin egen. Og det vil der være rig mulighed for, hvis man tager til Afrika.

4) Oplevelser for livet. Safari er en oplevelse, de fleste ikke får, men dem der gør, bliver tit mere eller mindre afhængige, fordi oplevelserne er så gode.

Se også:
  Udlejning af sommerhus i Danmark og Norden giver gode retræter

5) Fantastisk billedmateriale. En anden grund, der også sniger sig med på listen, er, at omgivelserne og dyrene er så smukke og spektakulære, at du kommer hjem med en kamerarulle fyldt med favoritfotos.

Kan jeg tage mine børn med på safari?

Der vil være mange gode oplevelser for både dig og dine børn på en safari, I skal blot huske at vælge en safari, der tager højde for, at der er børn med på rejsen. Det kan blandt andet betyde, at I skal have særligt fokus på, at I ikke skal tage på en safari, hvor I skal bruge for meget tid på transport. Forhør dig ved eksperter for at finde den rette safari til dig og din familie.