Bedøm artiklen

Din bolig skal meget gerne afspejle dig og alt, hvad du interesserer dig for. Selvfølgelig kører vi alle en slags boligstil, som vi godt kan lide, og det er den boligindretning, der får os til at føle os godt tilpas. Men det kan være, at din bolig mangler lidt mere personlighed. Når du træder ind i dit hjem, mangler du helt at mærke, at det er din bolig, og ikke et billede af en stue fra et møbelmagasin. Der er mange måder at gøre det på, og det gælder både indenfor og udenfor. Vi kommer med et par bud her.

Gør de ting, som du har overvejet længe

Det første skridt på vejen for at få en bolig, som du kan genkende dig selv i, er at lave de projekter, som du altid har tænkt på. Du har måske længe overvejet at lægge nye belægningssten udenfor, men du har ikke fået det gjort endnu. Gør det, fordi du kommer til at have det meget bedre efter. Sådan bliver din bolig nemlig i højere grad din.

Det samme råd gælder indenfor. Har du længe tænkt på at gøre noget for din bolig som f.eks. et nyt billede, der skal op at hænge, så kan du ligeså godt gøre det. Du bliver gladere, og din bolig ligner mere dig.

Ikke vær bange for, at det skiller sig ud

Det er forståeligt, at du har en bestemt stil, som du kører efter i din boligindretning. Men det kan altså virkelig gøre noget godt for boligen, hvis der er få elementer, der skiller sig ud. Det er dem, der gør din bolig personlig. De elementer, der kan skille sig ud, kan netop være de elementer, som fortæller noget om dig. Det kan være en flot farve, som du kan lide, og den kan du få frem på et billede eller lignende.

Se også:
  Test af mikrobølgeovn 2019