Bedøm artiklen

Sponsoreret indhold:

En bil er en af de største investeringer, du kommer til at lave gennem hele dit liv. Derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige. Den skal trods alt gerne kunne holde til ture i mange år fremover, og så gør det jo heller ikke noget, at den er rar at opholde sig i.

Historien om Volvo

I alle de henseender er en Volvo et godt valg, hvad end det skal være din første eller femte bil. Bilmærket blev grundlagt i Sverige i 1927, og har fra da af været synonymt med svensk kvalitet og sikkerhed. I de over 90 år siden da er Volvo gået fra en lille fabrikant i Göteborg til en verdensomspændende bilfabrikant. Kvaliteten er dog blevet vedligeholdt, hvorfor mange også associerer Volvo med luksus. En Volvo er derfor særligt for dig, der bruger mange timer i din bil eller bare sætter pris på den gode brugeroplevelse.

Volvo XC60

Det er en af de nyere modeller, Volvo XC60, et rigtig godt eksempel på. Volvo XC60 er en mellemstor SUV med den gode oplevelse i centrum. Det gælder alt fra det lækre til teknologien, der efterhånden er taget for givet i enhver ny bil. Det gælder alt fra den håndfrie GPS til de gode højtalere, alt sammen med formålet at gøre din biltur så behagelig som overhovedet muligt. Derudover er Volvo XC60 dog også et rigtig godt billede på den fabrikant, Volvo har sat sig for at blive.

Selvom Volvo holder fast i gamle dyder såsom sikkerhed og kvalitet, ser de nemlig heller ikke ud til at være bange for at være nyskabende. Blandt andet har de en målsætning om kun at producere hybrid- og elektriske biler efter 2019, hvilket Volvo XC60, som en plug-in-hybrid, er en del af. Køber du din næste bil hos Volvo kan du altså være sikker på, at den er både sikker og med på noderne.

Se også:
  Få de helt store fisk på krogen

Volvo’er af alle slags

Volvo er dog ikke kun for bilentusiasten. De laver biler i mange forskellige størrelser og modeller, og har, som nævnt, gjort det gennem mange år. Du kan derfor også sagtens finde brugte modeller, der, takket være værdierne om kvalitet og sikkerhed, stadig kører ganske fremragende. Så kan du altid købe en nyere og bedre Volvo næste gang. Volvo-mærket er nemlig altid en god kompasnål for gode og sikre biler af alle typer. Derfor bør du købe en Volvo