2 (40%) 4 votes

Annonce

Skal du købe en julegave til din kæreste, og vil du gerne finde en anderledes gave i år, som han vil blive glad for? Men synes du, at det er svært at finde den helt rigtige julegave, der er anderledes, men også en gave, som han vil blive glad for? Så kan du her læse om fire idéer til en anderledes julegave til ham.

Giv ham en ferie hvor I kan komme lidt væk

For at du give ham en anderledes julegave, så kan du kigge på, hvad du før har givet ham i julegave. På den måde kan du finde ud af, hvad der er anderledes, og hvordan du kan overraske ham på en positiv måde.

Hvis I ikke har været ude og rejse sammen i lang tid, så kan det være en god idé at give ham en ferie, hvor I kan komme lidt væk fra hverdagen. På den måde kan I sammen få en god oplevelse, og I kan få slappet lidt af.

Han vil elske at springe i faldskærm

Gaver, der involverer action, er altid en god idé at give ham. På den måde kan han få en oplevelse for livet, som han måske ikke før har turde at prøve. Det kan være, at det altid har været en drøm for ham at springe i faldskærm, men at han ikke har turde tage springet.

Du kan give ham en vild oplevelse i julegave, såsom at springe i faldskærm. Det er noget, han altid vil kunne huske tilbage på, og som han altid vil være glad for, at han gjorde. Det er i hvert fald en anderledes og unik julegave, som han ikke forventer.

Lav din egen julegave til ham

Hvis du ikke har et så stort budget, eller hvis du gerne vil give ham en god julegave, som han ikke forventer. Så kan du altid lave din egen julegave til ham. Det kan involvere en skattejagt eller måske nogle gavekort til oplevelser med dig.

Se også:
  Julegaveræset begynder snart - få gode ideer til årets julegaver her

Det er altid en god idé at fokusere på at lave eller finde en personlig gave, som er anderledes end de andre gaver, der ligger til ham under træet. Hvis du giver ham noget, som han ikke vil kunne få af andre end dig, så vil han sætte stor pris på det.

Køb noget til ham som han ikke selv ville købe

Du kender din kæreste bedre end nogen andre, og derfor ved du også, hvilke ting han som regel køber til sig selv. Du ved, hvad han godt kan lide, og hvad han elsker at bruge sin tid på. Derfor har du en stor fordel, når du skal købe en julegave til ham.

Du kan nemlig købe noget til ham, som han ikke selv ville købe. Det kan være en oplevelse eller måske noget nyt tøj, som han ikke selv havde tænkt sig at købe. På den måde kan du overraske ham og finde en god gave til ham, som han ikke forventer.