Bedøm artiklen

De fleste ved, at det er vigtigt, at man sørger for at dyrke regelmæssig motion. Det er dog ikke alle, der er vilde med at skulle snøre løbeskoene for at løbe sig en tur. Heldigvis er det faktisk heller ikke nødvendigt at gøre.

Derimod findes der en lang række andre motionsformer, man kan vælge at kaste sig over, hvis man ikke er særlig meget for at løbe. Er du i tvivl om, hvad du kan prøve kræfter med, så bliver du herunder præsenteret for tre alternativer til at tage sig en løbetur.

1. Køb en romaskine

Mener du ikke, at løb er det rette for dig? I så fald kan du vælge at kaste dig over at ro. Det har nemlig den fordel, at du kan træne hele kroppen på én gang. Netop derfor kan en romaskine også vise sig at være en rigtig god investering.

Det kan dog være en god idé at besøge et fitnesscenter først, så du kan teste, om det overhovedet er noget for dig at bruge en romaskine. Det er nemlig ikke alle, der finder det tiltalende, hvorfor man ikke bør købe sig en romaskine, før man har testet én.

2. Spring på cyklen

Hvis du altid har været vild med at cykle, er det oplagt, at du vælger at gøre dette til en form for motion for dig. Det kræver dog, at du har en cykel, der gør det muligt. Har du ikke det, kan du dog med stor sandsynlighed finde en hos Bikesport.

Se også:
  3 grunde til, en badminton efterskole er et godt valg

Inden du køber dig en cykel, er det en god idé at overveje, hvilken type cykel, det skal være. Der er nemlig stor forskel på, om man vil cykle i terræn på en MTB eller om man vil give den gas på landevejene på en racercykel.

3. Crossfit

Er du typen, der gerne ser, at du ikke skal bruge alt for meget tid på at træne hele kroppen, så kan crossfit være noget for dig. Her er der tale om træning, der kommer rundt om hele kroppen, men som samtidig også sikrer, at du får pulsen op.

Lyder det som noget for dig, skal du naturligvis finde ud af, om du vil gøre det hjemme i haven, om du vil melde dig ind i et center eller noget helt tredje. Langt de fleste melder sig dog ind i et center, da det også giver mulighed for holdtræning.