Bedøm artiklen

De fleste forbinder klapstole og stabelstole med havefest og arrangementer i idrætsforeningen. Stabelstole og klapstole kan dog anvendes til meget mere end det, og der findes nogle rigtigt gode varianter på markedet, som man sidder gode og komfortabelt i. Vi vil her komme ind på, hvordan I på arbejdspladsen kan skabe mere fleksible omgivelser og let kan skabe flere siddepladser ved at anvende klapstole og stabelstole. Se et stort udvalg af gode klapstole og stabelstole hos DPJ Workspace.

Gode klapstole fylder ikke meget, når de ikke anvendes

Klapstole har fundets i mange, og ofte bliver der set lidt skævt på den fleksible og klapsammenlige stol. Det er dog unødvendigt – der findes mange gode klapstole på markedet, som både giver komfortable siddepladser og stor fleksibilitet. At klapstole kan klappes sammen, så de fylder en femtedel af, hvad en almindelig stol gør, gør klapstolen rigtig god at have som ekstrastol, fordi den ikke tager meget plads, når den opbevares.

Hvide eller sorte klapstole passer ind overalt

Hvide klapstole eller sorte klapstole er en god løsning til de fleste kontorer, hvor der indimellem er brug for flere siddepladser. De hvide eller sorte klapstole passer ind i de fleste indretninger, og er derfor forholdsvis neutrale. Det vil sige, at du let kan skabe flere siddepladser med hvide eller sorte klapstole, uden at stolene skiller sig ud fra resten af indretningen.

Få plads til flere gæster til firmafesten med billige klapstole

De par gange om året, der bliver holdt firmafest, er der ofte behov for ekstra siddepladser – kontorstolene er ikke de bedste at tage med ud i teltet på græsplænen, så her er en billig klapstol en bedre idé. Buffalo klapstol fra DPJ Workspace er et godt bud på en billig klapstol, som er god at have i baghånden på arbejdspladsen. Med billige klapstole er det hurtigt og enkelt at skabe flere siddepladser til mere uformelle arrangementer. Selvom det er en billig klapstol, er den ofte i god kvalitet, og er dermed behagelig at sidde i. Det kan være en god idé at købe klapstole hos en forhandler af kontormøbler, fordi de ofte er i bedre kvalitet og beregnet til at anvende i mange timer – for eksempel TORONTO klapstol fra DPJ Workspace, som er polstret, slidstærk og komfortabel.

Se også:
  Skab et godt kontormiljø for medarbejderne

Skab ekstra siddepladser med stabelstole med polster

Stabelstole kan være et lidt mere luksuriøst valg end klapstole. Stabelstole er gode til at skabe flere siddepladser ved behov og ofte er de lidt mere stabile og stærke end klapstole, så de holder ofte længere. Gode stabelstole med polster minder meget om almindelige stole, og de er bekvemme og komfortable at sidde i. Derudover kan de let stables i et hjørne af kontoret, så de ikke tager så meget plads, når de ikke anvendes – og de er hurtige og lette at finde frem ved behov.

Udvid konferencen med gode stabelstole

Hvis I et par gange om året skal afholde et møde eller en konference, hvor der er brug for flere siddepladser, og hvor I skal sidde ned en i mange timer, er stabelstole en genial løsning. Stolene kan hurtigt findes frem fra gemmerne og stilles op der, hvor der er brug for dem, og de er gode og behagelige at sidde i. Ved møder eller konferencer, som varer lang tid, er det vigtigt, at mødedeltagerne sidder godt, så de kan koncentrere sig under hele mødet. Her er Håg Conventio 9510 fra DPJ Workspace et godt bud på en stabelstol, som er polstret og komfortabel at sidde i.

Gør konferencen effektiv og mindeværdig

At planlægge en konference er ikke så lige til, som mange tror; det kræver meget forberedelse og planlægning, hvis det skal blive en god og effektiv konference, som deltagerne får noget ud af og husker. At sørge for gode siddepladser, for eksempel i form af stabelstole med polster, er et skridt i den rigtige retning, men I kan gøre meget mere end det.

Se også:
  Den fleksible løsning med egenskaber som gummi og plastik

Hvis I vil have hjælp til at skabe en effektiv og mindeværdig konference, kan I læse mere hos Huset Middelfart – de hjælper jer med at gøre jeres konferencegæster til konferencedeltagere.