Bedøm artiklen

Annoncør: Finanseforbundet.dk

Der er i dag rigtig mange, der er beskæftiget i et job, hvor de sidder på et kontor flere timer hver dag. Det betyder, at der er tale om meget stillesiddende arbejde, hvilket hurtigt kan blive usundt for både muskler og led. Der skal nemlig kun ganske kort tid til, før disse vil være ømme, og det er noget, der for alvor kan være hæmmende og begrænsende for dig. Og i sidste ende kan det gå udover din effektivitet på jobbet.

Derfor handler det for dig om at tilgodese dit kontor, så det lever op til de gode arbejdsforhold, du behøver.

Sørg for masser af ergonomi

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til en hverdag, hvor det er muligt med lidt mere aktivitet. Det kan du få med et hæve-sænke bord, der også lader dig stå op og arbejde for en stund. På den måde får du noget bevægelse i din krop, der er sund for både muskler og led.

Men husk også den generelle ergonomi blandt andet med en kontorstol, der er indstillet efter din krop, et godt tastatur, der støtter dine håndled, en mus, der mindsker risikoen for at få musearm, og hvad du ellers kan have behov for i dit arbejdsliv.

Få flere gode råd på Finansforbundet

Dog er det langt fra det hele, når du gerne vil have et optimalt kontor. Det er nemlig mindst lige så vigtigt at selve miljøet er rart at opholde sig i. Sådan sikres det, at du møder op hver dag med en høj grad af arbejdsglæde, der også kan smitte positivt af på din effektivitet og din motivation.

Læs mere om arbejdet på et kontor på en online side som Finansforbundet, hvor der er masser af viden og inspiration til et godt arbejde i erhvervslivet.

Se også:
  Få eksperthjælp til at optimere dit website