Bedøm artiklen

Ønsker du, som mange andre kvinder, at få langt og lækkert hår? Og er du træt af dit korte hår? Så læs med her, for at få nogle tips til, hvordan du kan få groet dit hår længere.

 

Besøg frisøren jævnligt

Det lyder måske tosset, men for at dit hår kan vokse sig sundt og langt, er det vigtigt at det bliver klippet jævnligt. På denne måde får du fjernet de slidte spidser, så dine ender ikke spalter og knækker af. Ved at få det klippet, holder håret sig sundt, og kan derved nemmere vokse sig langt.

 

Få hair extensions

Er du mere til den hurtige løsning, når det kommer til at få langt hår? Så er Hair extensions måske den rette løsning for netop dig! Hair extensions kan blive påsat dit hår på mange måder, hvad end du ønsker det på flettemetoden, klips eller med lim, så findes der mange muligheder. Med hairextension kan du, ulig med dit eget hår, selv vælge, hvor langt du ønsker det. Hair extension er den eneste måde, hvor du kan få langt hår med det samme. Er du fristet til at få langt hår allerede i dag, så undersøg muligheden for hår extensions, og om dette måske ikke kunne være det rette valg for dig.

 

Brug gode produkter

For at dit hår er velplejet, er det vigtigt, at du anvender gode produkter. Dette kan både være en god shampoo, balsam eller olie til håret. Derudover kan en god hårkur også gøre underværker for dit hår. Så sørg for at vælge produkter, som er med til at styrke dit hår, næste gang du skal ud og investere i nye hårprodukter.

Se også:
  Oplev danske vinterglæder, og undgå tæring på feriebudgettet

 

Vær opmærksom på opsat hår

Hvis du er vant til at opsætte dit hår i en knold eller hestehale, skal du huske at være påpasselig med dette. Dette kan nemlig være med til at spalte dit hår. Derfor kan du med fordel sørge for at rykke din hestehale, når du opsætter dit hår. Derudover er det vigtigt at vælge en elastik, som skader håret mindst muligt.