Bedøm artiklen

En køredragt kan være en rigtig god idé, hvis i ikke allerede ejer en. Den kan være med til at give barnet den isolering, som det har brug for, når det ligger udenfor i barnevognen om vinteren. En køredragt i uld er her overlegen, fordi den kan være med til at temperere barnet, så det får den helt rigtige temperatur.

Hvad er en køredragt?

En køredragt er et stykke tøj til dit barn som oftest er udformet som en heldragt. Det betyder, at der ikke er bare steder, hvor der ikke er kontakt mellem tøjet på overkroppen og underkroppen og derfor har barnet en jævn temperatur. Hvis køredragten er udformet smart, så vil den også have elastik ved arme og ben. Det er smart, fordi varmen så heller ikke kan undslippe ud gennem hullerne. Det er dog ikke nok bare at finde en smart designet køredragt. Man skal også overveje materialet bøje, da dette kan have stor betydning for barnet. Her er det en god idé at finde en køredragt i uld.

Derfor er uld overlegent

Uld er et fantastisk naturprodukt, som mennesker har lavet tøj af i mange, mange år. Det er der også en grund til, for uld er fantastisk til at holde på varmen, når det bliver koldt. Udover at vælge en køredragt med uldens gode isoleringsevne, så er det også vigtigt, at man vælger en køredragt, hvor barnet ikke lider overlast ved at bruge den. Her kan man med fordel lede efter det anerkendte svanemærke, som er et bevis på et miljøvenligt produkt, hvor der ikke er farlige kemikalier i. Med alle disse krav, så kan det godt være svært at finde det helt rigtige produkt, men man kan starte med at kigge på en Joha køredragt, som lever op til alle disse krav og så kan man selv beslutte sig.

Se også:
  Sådan finder du den rette køreskole