Bedøm artiklen

Annonce

Savner du en effektiv cloud-løsning, der kan styrke din forretning og hjælpe dine medarbejdere i hverdagen? Så er Microsoft Dynamics 365 uden tvivl den helt rette løsning for din virksomhed

Det kan være svært at få overblik over kundedata samt diverse systemer og værktøjer, man bruger i en virksomhed. Det bliver hurtigt uoverskueligt og går ud over arbejdseffektiviteten, når det hele er spredt ud og dermed svært at finde rundt i. De fleste virksomheder kender det, og det er enormt frustrerende, når det påvirker produktiviteten, sikkerheden og det samlede overblik.

Heldigvis er der en effektiv og sikker løsning på disse udfordringer, og denne løsning er Dynamics 365 fra Microsoft. Her er der tale om en cloud-løsning, der passer til alle virksomheder, da den kan tilpasses til den enkelte forretnings behov.

Hvad er Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er fremtidens fleksible løsning til virksomheder, som ønsker en samlet cloud-løsning med de programmer, værktøjer og data, der bliver brugt i hverdagen. Med Dynamics 365 har Microsoft samlet det bedste fra deres CRM og ERP til én samlet onlineløsning bestående af forskellige apps.

Dynamics 365 er et re-design af Microsoft’s tidligere forretningssystemer CRM, AX, C5 og NAV, hvilket vil sige, at det er en ny og forbedret online forretningsplatform. Det giver din virksomhed en masse nye muligheder for at automatisere arbejdsgange, blive mere effektiv og generelt styrke din forretning på vigtige områder.

Det hjælper løsningen med helt konkret

Der er ingen tvivl om, at implementeringen af Microsoft Dynamics 365 medfører mange fordele, men det kan måske være lidt svært at finde ud af, hvordan det helt konkret kan hjælpe din virksomhed. Det går vi derfor lidt mere i dybden med nu.

Se også:
  Sådan finder du den bedste erhvervstelefoni

Det overordnede formål med Dynamics 365 er at få samlet de forskellige aktiviteter, der er i din virksomhed, i én overskuelig løsning. Derudover opnår du også andre fordele som eksempelvis:

  • Øger virksomhedens produktivitet
  • Letter hverdagen for dine medarbejdere
  • Giver dig mulighed for at forstå dine kunder på en helt ny måde
  • Er nemt at tilpasse, når nye behov opstår
  • En meget sikker løsning
  • Indeholder avancerede analysefunktioner

Alt i alt opnår du et væld af fordele, der gør det lettere for alle medarbejdere, ændrer måden du kan håndtere kundedata, og optimerer din virksomheds arbejdsgange markant.

Øget tilgængelighed for alle overalt

De fleste kender CRM og ERP som systemer, man tilgår via sin PC på arbejdspladsen. Men med placeringen af systemerne i Microsoft’s Azure-sky bliver Dynamics 365 tilgængeligt for alle medarbejdere overalt. Det er en mulighed, der øger effektiviteten for dig og dine medarbejdere markant.

Dermed tilbyder denne cloud-løsning langt mere fleksible muligheder, end vi tidligere har været vant til fra Microsoft, idet du kan tilgå systemerne fra hotelværelset, lufthavnen, derhjemme osv. Der er desuden mulighed for at gøre det endnu mere fleksibelt ved at involvere samarbejdspartnere og andre interessenter direkte.

Kom i gang med Microsoft Dynamics 365 her og mærk hurtigt de mange fordele for din forretning. Du kan blot starte med at tilføje de applikationer, der er behov for nu, og efterfølgende tilføje flere, når din virksomhed vokser.