Bedøm artiklen

Har du brug for en hyggelig udflugt i nye omgivelser? Så kan det være, at du skal tage et ekstra kig på Odense, der er i en fantastisk udvikling og har en masse at byde på.

 

Research inden din tur

Inden du tager hjemmefra, er det altid en god idé at lave en research på den by, du tager til.

Når du skal planlægge din tur til Odense, er det først og fremmest en god idé at lede efter billige billetter, hvis du ikke er den heldige indehaver af en bil. Er du ude i god tid, er der via DSB Orange rigtig gode tilbud at hente. Ellers er Flixbus.dk også et godt sted at søge efter billig transport til Odense.

Har du tillige en billig transport på plads, kan du altså bruge pengene på at have det sjovt i Odense i sted.

Næste skridt er at du laver en research på hvilke arrangementer der er i Odense.

På den måde går du ikke glip af fantastiske events, du kan tage til i Odense.

 

Her skal du spise i Odense

Når du så er ankommet til eventyrbyen Odense, vil vi anbefale dig at gå en tur gennem Kongens Have, der ligger lige over for banegården. Efterfølgende skal du dreje til højre og gå over vejen, du skal nemlig over Byens Bro og mod Odense Havn, der er et af de mest populære steder i Odense.

Når du kommer over broen, skal du tage på Storms Pakhus og lade dig friste af de mange tilbud der er inden for fantastisk og velsmagende street food. Her er Odense virkelig kommet på dupperne de seneste år med netop Storms Pakhus og Arkaden, som modsat Storms (daglig tale) ligger inde i city.

Se også:
  Inspiration til en uforglemmelig bryllupsfest

På Storms Pakhus er der mad og drikke for enhver smag, uanset om du har lyst til asiatisk, italiensk, burger eller falafler og hummus.

 

Det skal du se i Odense

Efter du har nyt et forhåbentligt dejligt måltid på Storms, kan du gå en tur på havnen i Odense, der hele tiden udbygges. Her er et populært havnebad, ligesom der hver søndag fra forår til efterår er loppemarked på havnen, hvor der er masser af gode kup, du kan gøre dig.

 

Efterfølgende vil vi anbefale dig at besøge Odenses hyggelige og eventyrlige gader i H. C. Andersen kvarteret bag Odeon, der er Odenses kultur-, koncert- og teaterhus.

Bagefter kan du gå en tur ned i Odense gågader, hvor du har en masse muligheder for shopping. Melder kaffetørsten sig, kan du besøge Coffee Ten på Skt. Gertruds Stræde 4 og få en kop lækker kaffe til en fast pris på 10 kr. Derudover kan du også købe cookies, hvis du bliver lækkersulten.

 

Vi håber, at du med denne guide er blevet inspireret til en eventyrlig udflugt til Odense, uanset om du tager af sted på egen hånd eller med en partner. En udflugt kan netop også være en rigtig god måde at pleje sit parforhold på eller sine venskaber på.