Bedøm artiklen

Skal du sælge boligen i København, kan du gøre som de fleste andre og vælge en god ejendomsmægler. Der er ejendomsmæglere der bedre til at sælge din bolig end andre. Meget afhænger af af typen af din bolig, prisniveau & målgruppe, område.

Boligtyper og ejendomsmæglere

Der findes specialiserede ejendomsmæglere til netop din boligtype:

 

Andelsbolig

Selvom de fleste andelsboliger enten sælges via interne og eksterne lister, eller via selvsalg, kan der være tilfælde hvor en ejendomsmægler kan hjælpe. Her skiller home Christianshavn Michael Hammerbak og Tobias Thomsen og Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE sig ud som nogle af de mæglere der har solgt mere end en håndfuld andelsboliger der forløbne års tid.

 

Ejerlejligheder

Der er naturligvis flest ejerlejligheder der sælges flest af via ejendomsmæglere i København. I København K er de mest sælgende ejendomsmæglere følgende:

 

  1. Nybolig København K – Munch & Bjerregaard

Torvegade 27, 1400 København K

 

  1. danbolig City

Store Kongensgade 53, 1264 København K

 

  1. LokalBolig København K/ City ApS

Store Kongensgade 10, 1264 København K

 

Villaer

Skal du sælge en villa i København K vil det ofte vær en bolig i de øvre prislag – en villa i København koster nemt over 10 mill kr. Disse ejendomsmæglere sælger flest villaer i København Kommune:

  1. home Brønshøj Martin Porsmose

Frederikssundsvej 145, 2700 Brønshøj

 

  1. danbolig Brønshøj

Frederikssundsvej 208, 2700 Brønshøj

 

  1. danbolig Amager

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

Rækkehuse

Der er også mange rækkehuse i København, og skal du have solgt et, kan du her se hvilken mægler der har solgt fleste de seneste 12 måneder:

 

  1. danbolig Niels Hald
Se også:
  Få en lækker garderobe til færre penge

Dag Hammarskjölds Allé 37, 2100 København Ø

 

  1. LokalBolig Østerbro ApS

Østerbrogade 167, 2100 København Ø

 

  1. RealMæglerne Valby ApS

Ålholmvej 2, 2500 Valby

 

Prisniveau og målgruppe

Der naturligvis stor forskel på at sælge en 1-værelses lejlighed til en studerende i forhold til sælge en liebhaver penthouse lejlighed til over 15 mill kr. Når du skal vælge ejendomsmægler, så tjek på boligsiden om han/hun allerede sælger mange boliger i netop dit prisleje. Det er ofte et dårligt udgangspunkt med en ejendomsmægler der ankommer i en Bentley Cabriolet (Ja, de findes – både bil og ejendomsmægler!), når der skal fremvises en lille 2V’er på Vesterbro. Omvendt kan han/hun til gengæld passe bedre ind i Tuborg Havn i Hellerup, når en penthouse luksus lejlighed skal sælges.

 

Markedsføring og tilgang bør også være helt forskellig afhængig af prisniveuaet. Det giver fin mening med en drone-fotoshoot, lækre livsstils-fotos og flot fotomappe på en bolig til 10 mill kr, mens den samme pakke kan sprænge budgettet for en bolig som sælges for 1.5mill kr. Ligesåvel giver det nok heller ikke mening med fuldsides-annoncer i berlingskes boligtillæg for en mindre lejlighed. Sørg for, at vælge en mægler der har styr på netop den rette sammensætning og brug af markedsføring for netop din bolig.