Bedøm artiklen

Vi kender det alle sammen. Der bliver arbejdet på højtryk for at give en god service for alle kunderne, hvad enten det omhandler fysiske produkter eller en service.

At arbejde på højtryk giver også anledning til, at det mindre vigtige bliver skubbet i baggrunden og glemt, fordi kunderne jo kommer i første række.

Dog er der ting, som IKKE må blive skubbet bagom i køen, nemlig din virksomheds IT-sikkerhed.

IT-sikkerhed er i den grad vigtig for, at din virksomhed kan navigere ubekymret rundt i diverse dokumenter med oplysninger, som ikke skal kunne tilgås udefrakommende.

Hvorfor er IT-sikkerhed vigtigt for din virksomhed?

IT-sikkerhed er et overordnet begreb for, at din virksomhed har en række regler og systemer, som bliver tilrettelagt for at beskytte virksomhedens og kundernes interne oplysninger.

I nutidens Danmark er der desværre en større tendens til at modtage cybertrusler. Disse kan forekomme på forskellig vis, men deres prioritering er at stjæle din virksomheds oplysninger for at kunne sælge videre.

Cybertrusler eller cyberangreb kan være personer eller grupper, som kræver en form for pengesum for, at I kan få virksomhedens dokumenter og system tilbage. De har altså kontrollen over hele eller dele af jeres system, som kan ende ud i, at I skal starte fra bunden med at genskabe alle jeres indstillinger og dokumenter.

Det lyder forhåbentligt ikke som noget, I vil komme ud for?

IT-sikkerhed er essentielt for alle virksomheder at have 100% styr på, og i den ombæring have personale der har kompetencer til at håndtere de krav I har for sikkerheden.

Med klare regler inden for virksomhedens fire vægge er det muligt at opretholde sikkerheden på et højt plan. Har i overvejet følgende?

  • Har I klare regler for hvem der må have adgang til bestemte dokumenter?

  • Har I tofaktorgodkendelse?

  • Har I installeret antivirus på alle computere?

  • Har I en backup af virksomhedens dokumenter?

  • Har I installeret mailspamfilter?

Se også:
  Har din virksomhed brug for visuel identitet?

Hvis ikke det er noget, I har taget stilling til endnu, er det på kraftigste anbefaling, at I gør det – ikke i morgen eller på mandag – men i dag. Det er vigtigt for både jer og jeres kunder!

Hvem skal man vælge?

Har I svært ved at finde den rette kandidat til jobbet? Outsource virksomhedens it-afdeling til en IT-virksomhed, og vær sikret eksperter på alle områder.